0 отзива  |  Напишете отзив
Срок на доставка: Около 15 календарни дни
  • Шезлонг със здрава алуминиева олекотена анодизирана конструкция.
  • Подсилен PVC текстил 2x1.
  • Анатомична пет степенна облегалка.
  • Стифира се.
  • Възможност за брандиране на Вашето лого.

Спецификации

» L : 195 см
» W : 60 см
» H : 29 см
» 5.8 кг

» 2 години гаранция

Още атрактивни предложения за алуминиеви шезлонги за плаж.

Шезлонгът Florida/K е подходящ за нуждите на вашия хотел, вила или за собствения ви дом. Той предлага лека и лесно преносима анодизирана конструкция със здрава алуминиева основа.

Неговият фин и елегантен дизайн се допълва от впечатляващо разнообразие по отношение на цветовата гама, което гарантира, че ще можете да намерите най-подходящия модел за нуждите на дизайна, който се стремите да постигнете.

Здравина и дълъг живот на артикула

Шезлонгът Florida/K предлага изключителна здравина. Той е изработен от подсилен PVC текстил, който ще издържи не само на телесното тегло на абсолютно всеки човек, но ще може също така и да устои и на всякакви метеорологични условия за дълъг период от време.

Максимален комфорт при ползване

Шезлонгът модел Florida/K предлага едно от най-високите нива на удобство и комфорт, което може да се постигне при този тип артикули. На разположение на вашите посетители е анатомична пет степенна облегалка, която ще предложи изключително комфортни условия докато човекът релаксира около басейна. Материята следва извивките на гръбначния стълб, така че те да поддържат своя естествен баланс и положение.

Лесен за съхранение извън сезона

Едно от предимствата на шезлонга Florida/K е това, че след края на летния туристически сезон вие ще можете изключително бързо и лесно да го приберете и зазимите за следващото лято.

Леката конструкция ще направи тази задача изключително бърза и лесна, а сам по себе си шезлонгът ще заема изключително малко пространство. Важно е да се добави и това, че има възможност за брандиране на вашето лого върху артикула.

По този начин ще подсилите усещането за бранд и качество в своите клиенти, което от своя страна ще окаже положително влияние върху вашия бизнес посредством усещането, което създавате в своите клиенти.

Шезлонгът Florida/K е предпочитан избор за нуждите а туристическия бизнес, а вие сами ще се убедите в многобройните предимства на този избор след като веднъж имате възможността да видите артикула.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.