0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 25 календарни дни
  • Лежанка със здрава алуминиева олекотена анодизирана конструкция.
  • Подсилен PVC възможност за различни цветове.
  • Анатомична пет степенна облегалка.
  • Възможност за брандиране на Вашето лого.

190x206x195cm

2 години гаранция

Лежанката Caribbean определено се подрежда сред най-луксозните предложения на пазара и е сред най-търсените модели, които можете да откриете сред решенията на Метаксакис. Стилна и изкушаваща, лежанката впечатлява със своите размери.

Тя е изработена от изключително здрава и устойчива алуминиева конструкция. Тя е специално олекотена и анодизирана, което все пак позволява при нужда лежанката да може да се премества без твърде много усилия.

Лежанката е подходяща за поставяне в двора край басейна на частния ви дом, както и за нуждите на вашия хотел. Това гарантира максимално удобство на вашите клиенти, с което ще сте сигурни, че те и в бъдеще ще се придържат към ползването на вашите услуги и ще предпочитат вашето място за настаняване.

Здрава и устойчива

Лежанката модел Caribbean се предлага с две години гаранция, което говори за здравина и качество. В направата ѝ са вложени подсилени PVC материали, които гарантират дълъг живот на лежанката, както и възможност за спокойно ползване, без притеснения от повреда.

Лежанката може да се ползва интензивно и за дълъг период от време без ограничения на телосложението на хората, които ще лежат върху нея.

Максимален комфорт

Като луксозен модел, от лежанката Caribbean се очаква по-голямо удобство, в сравнение с други модели. Ето защо в направата на този артикул са вложени допълнителни усилия за да се постигне по-високо ниво на комфорт.

На вашето внимание е анатомична пет степенна облегалка, която дава възможност вашите посетители да се насладят максимално на своята почивка.

За да се отличите от всички останали

Ние от Метаксакис ви предлагаме възможността за брандиране на вашето лого. То може да се постави на избрано място върху лежанката, като по този начин внесете комфорта в своето име и репутация.

Освен това, имате възможност за избор на различни цветове при покупка. Това ще ви даде шанс да адаптирате дизайна на лежанката към екстериора и интериора на вашия хотел или вила.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.