0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 25 календарни дни

Спецификации

  • Лежанка със здрава алуминиева олекотена анодизирана конструкция.
  • Подсилен PVC възможност за различни цветове.
  • Анатомична пет степенна облегалка.
  • Възможност за брандиране на Вашето лого.

 174x204x220cm 

 2 години гаранция

Лежанката Fabio day bed е един от най-луксозните модели, които се предлагат на пазара като цяло. Те са изискано допълнение за вашата вила за гости или хотелски комплекс.

Предлагат възможността вашите гости да се насладят на един прекрасен ден край плажа или басейна, а най-хубавото е, че са създадени за двойки. Двама души могат да се порадват на своята приятна компания в екзотична атмосфера.

За една екзотична и изпълнена с романтика обстановка

Лежанката Fabio day bed не е просто изискан шезлонг, но е начин на живот. Тя не само предлага удобство, с което да плените сърцата на своите посетители, но също така ви дава възможност и за това да окажете цялостно влияние върху околния екстериор.

Това е начин да създадете обстановката, която искате и която вашите гости очакват да намерят. Засенчена от бял ефирен балдахин, лежанката ще създаде усещане за лекота и чувство на приятен прохладен полъх.

Лека, но здрава конструкция

Лежанката Fabio day bed може да се похвали с това, че притежава изключително здрава и едновременно с това олекотена алуминиева анодизирана конструкция. Това прави лесно и бързо прибирането на лежанката в края на сезона, въпреки нейните по-големи размери.

Предлага се възможност за поръчка и изработка в различни цветове, което може напълно да се адаптира към основната линия на дизайн във вашия хотел или туристически комплекс.

В допълнение, нека да отбележим, че има възможност и за брандиране на вашето лого, което може да се изпише върху лежанката. Така ще създадете в своите клиенти асоциация между вашия бранд и удобството, което се предлага.

Една нежна прегръдка

Почивката върху лежанката Fabio day bed предлага усещане за една нежна прегръдка. Тя е резултат от специално създадената анатомична пет степенна облегалка. Тя ви дава възможност да съобразите положението на лежанката с вашата нужда и с положението, в което се чувствате най-удобно и комфортно докато си почивате.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.