0 отзива  |  Напишете отзив
Срок на доставка: Около 15 календарни дни

Спецификации

  • Плажна маса
  • Защита от UV лъчи, влага
  • Подходяща за използване край водни басейни.
  • 40x40xH.45 см.

» 2 години гаранция

Ако развивате туристически бизнес, който да е ориентиран за посрещане и настаняване на гости през летния туристически сезон, ако сте близо до морето или разполагате с басейн, неизменно възниква и въпроса с шезлонгите, чадърчетата и оформлението на външното пространство.

За да предложите на гостите си максимален комфорт, трябва да им подсигурите не само приятна сянка под чадъра и комфортен шезлонг, на който приятно да се излегнат, но и масичка, на която да поставят книга, списания, разхладителна напитка, мобилен телефон и други подобни.

Решението е масата Ariel / TC

Маса Ariel / TC е малка и елегантна масичка, която е специално създадена за да се постави до единичен шезлонг или между два шезлонга. Тя е компактна, но изключително практична и създава комфорт на вашите гости.

Масичката е бяла на цвят, с изчистени и гладки форми, гладка повърхност и черни кантове по ръба. Тя се вписва изключително добре в небрежната обстановка около басейна и на плажа, дори и да изглежда елегантно и стилно.

Устойчива и издръжлива

Масата Ariel / TC е изключително издръжлива и устойчива. Тя може да устои на силните ултравиолетови лъчи, тъй като е снабдена със специално устойчиво защитно покритие.

Освен това, тя е издръжлива на влага, тъй като около басейна или на плажа това условие е изключително важно и от много голямо значение. Масата няма да се повреди ако случайно навън завали дъжд и тя се намокри.

Масата Ariel / TC е произведена е така, че подобни метеорологични влияния са предвидени още при нейната направа. Ето защо няма причина да бързате да я прибирате при първата лятна буря. Единственото, което трябва да направите просто да я подсушите, след което тя готова за следващите гости.

Масата Ariel / TC е с гарантирано качество

Масата Ariel / TC е с гарантирано качество. Гаранционният срок възлиза на две години след датата на покупка, което говори за устойчивостта на продукта. Имайте предвид, че при други производители може да има по-кратки срокове дори за мебели, които са произведени за ползване у дома.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.