0 отзива  |  Напишете отзив
Срок на доставка: Около 25 календарни дни

Възможни варианти

Спецификации

» L : 198 см
» W : 62 см
» H : 35 см
» 9.8 кг
» 2 години гаранция

Шезлонгът Myconos е елегантен и със стилен дизайн. Независимо дали го искате за да декорирате своя елегантен дом или искате да го поставите около басейна на вашата туристическа вила или хотел, той ще допълни изключително добре вашия интериор.

Тъй като лежанката на шезлонга може да се поръчва в цвят според вашите нужди, този модел е най-доброто дизайнерско решение за всеки, който търси елегантност и дизайнерски подход във всеки един детайл.

Здравина и лекота

Тъй като е снабден със здрава алуминиева олекотена анодизирана конструкция, този шезлонг е много лек и лесен за местене. В същото време, той е много здрав и със сигурност може да издържи на всяко тегло и всеки тип телосложение, дори и ако на пръв поглед изглежда крехък и ефирен като конструкция.

Подсилен PVC текстил покрива цялата му повърхност, което означава, че можете да лягате с мокри дрехи без проблем върху шезлонга. Влагата може лесно да се отцеди от неговата леко мрежеста повърхност, която няма да позволи задържането и попиването и на капчица вода.

Това е добре и за вашето здраве, тъй като във влажна среда се завъждат всевъзможни микроорганизми. Тук това не е проблем, тъй като материята позволява изсъхване за броени минути и то без остатъчна влага.

Предлага максимален комфорт

Шезлонгът Myconos предлага най-висок ниво на удобство и комфорт за гостите на вашия хотел или за вашето семейство, в случай, че поръчвате модела за вашия дом. Той разполага със специална анатомична пет степенна облегалка, което може да се настройва според вашите нужди.

Размери и особености

Шезлонгът има стандартни размери. Неговата дължина възлиза на 198 см, а ширината му е 62 см. Височината на страничната рамка е 35 см. Освен това, този модел е изключително лек и удобен за пренасяне. Неговото тегло от 9.8 кг, което го прави изключително лесен и удобен за прибиране след края на летния сезон.Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.