0 отзива  |  Напишете отзив
Срок на доставка: Около 25 календарни дни

Спецификации

  • Дървен шезлонг - бук.
  • Защита от UV лъчи, специално покритие против влага.
  • Подходяща за използване край водни басейни.
  • 4 степенна облегалка.

» W: 65 см.
» L: 200 см.
» H: 35 см.

» 2 години гаранция

Цената не включва шалте

Моделът шезлонг Aegean grey е най-доброто решение, което можете да намерите на пазара. В този ценови диапазон това решение няма еквивалент, тъй като съчетава добър външен вид, здравина, компактни размери и естествен дървен материал.

Този елегантен шезлонг може да има разнообразно приложение. Той е подходящ за:

  • Поставяне около басейн на хотел или на туристически комплекс;
  • Поставяне на зелена площ, в градина, парк или в зона за релакс на ресторант;
  • В домашна обстановка, например вила, лозе, градска къща;
  • На плажа.

Топ дизайн и здравина

Този модел шезлонг Aegean grey предлага изключително елегантен дизайн, който съчетава конструкция от масивно дърво, декорирана с елегантна и стилна лежанка. Изборът на дърво за изработка на конструкцията от една страна помага за запазването на шезлонга за дълго време, а от друга страна, това се явява и един стилен от естетическа гледна точка избор.

Идеален за около басейна

Тъй като лежанката има специално покритие, а дървената конструкция е преминала обработка, те са абсолютно резистентни на влага. Това прави този шезлонг чудесно решение за поставяне около басейна, където често ще влиза в контакт с живителната течност.

Издръжлив на UV лъчи

Шезлонгът е третиран по начин, който да гарантира, че той няма да се повреди от UV лъчите, на които ще бъде постоянно изложен през летния сезон. Това ви се гарантира и от гаранционния срок, който при този модел е две години.

Облегалката се регулира

За да предостави на вашите гости максимален комфорт, този шезлонг предлага възможността облегалката да се регулира. Това позволява всеки ваш гост да усети максимален комфорт и удобство при почивка върху aegean grey модела.

Класическите размери от дължина 2 метра и ширина 65 сантиметра ви гарантират, че всеки човек ще се чувства комфортно по време на почивка край басейна, без значение от неговото телосложение.

Меката лежанка допълва

Мекотата на лежанката обещава да се чувстват всички ползващи този шезлонг приятно, дори и ако са по-чувствителни към естеството на повърхността.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.