0 отзива  |  Напишете отзив
Срок на доставка: Около 25 календарни дни

Спецификации

  • Дървен шезлонг - бук.
  • Защита от UV лъчи, специално покритие против влага.
  • Подходяща за използване край водни басейни.
  • 4 степенна облегалка.

» W: 65 см.
» L: 200 см.
» H: 35 см.
» 2 години гаранция 

Дървеният шезлонг Aegean walnut е класика по средиземноморието, а напоследък се превръща в предпочитан избор и по родното Черноморие, особено из по-луксозните комплекси.

Той е олицетворение на практичност, тъй като предлага всичко най-добро на едно място. Изработен от естествен бук, този шезлонг предлага стил, който може да допълни всеки един екстериор.

Независимо дали искате да направите покупката за своя двор и лятна вила или искате да обзаведете елегантно пространството около басейна, вие ще останете изключително доволни от направения избор.

Оптимален избор

На фона на добрата цена, потребителят би бил изненадан от супер качеството, което ще получи закупувайки този шезлонг. Той идва при вас с две годишна гаранция, която ви обещава надеждност и спокойствие при използване.

Това е стилно решение, което няма да доминира екстериорното пространство около вас, но в същото време ще направи едно изключително допълване, с което ще подобри цялостния изглед. Нека не забравяме, че дървото, особено качественото естествено дърво, винаги се явява най-добрата възможност.

Устойчив на външни влияния

Шезлонгът Aegean walnut предлага повърхност, която е защитена от вредното влияние на UV лъчите. Имайки предвид, че те се явяват основния фактор, който скъсява живота на всички артикули, предназначени за ползване на открито, това обяснява защо този модел е толкова устойчив.

Освен всичко останало, той разполага със специално покритие против влага. Това го прави идеалното решение за плажа и за около басейна, където водата неизменно ще влиза в контакт с буковата повърхност.

Максимално удобство и комфорт

Шезлонгът разполага с 4 степенна облегалка, която предлага максимално удобство при ползване. Това дава възможност да адаптирате собствените си потребности и възможностите на шезлонга, така че да изпитвате максимален комфорт.

Шезлонгът притежава класическа големина. Неговата ширина е около 65 см, а дължината му е 200 см. Страничната рамка е на височина 35 см. Това го прави лесен за съхранение през зимния сезон, когато е добре да се държи и съхранява на закрито.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.