0 отзива  |  Напишете отзив
Срок на доставка: Около 25 календарни дни

Възможни варианти

Спецификации

  • Дървен шезлонг - бук. PVC текстил.
  • Защита от UV лъчи, специално покритие против влага.
  • Подходяща за използване край водни басейни.
  • 4 степенна облегалка.
    » W: 65 см.
    » L: 200 см.
    » H: 35 см.

» 2 години гаранция 

Дървеният шезлонг Aegean / TX е едно изключително луксозно и стилно решение, което може да бъде ваше на невероятно добра цена. Притежаващ всички качества характерни за елитната марка Метаксакис, този шезлонг е изработен от естествен бук.

Те са подходящи за поставяне около басейна на вашата вила, хотел или ресторант. Освен това, могат да бъдат наредени и в частния ви дом или извънградска вила, а в наши дни - дори и на терасата ви, ако размерите ѝ позволяват това.

Текстилът, от което е изработена лежанката на шезлонга е от PVC. Тя се предлага в различни цветове, което позволява да се направи синхронизация между нуждите на вашето екстериорно пространство и дизайна на шезлонгите.

Текстилът е изключително устойчив на влага, като няма абсолютно никакъв проблем да се ляга върху шезлонгите дори и с мокър бански костюм, след като се излезли от басейна или от морето.

Подходяща за използване край водни басейни

Макар че шезлонгът е изработен от дърво, трябва да се отбележи, че той е абсолютно подходящ за използване около водни басейни и в това няма никакъв проблем. Дървото е обработено по начин, който го прави устойчиво на външни влияния и влага.

Защитният слой, който е положен, прави дървения материал устойчив не само на вода, но и неподатлив на вредното влияние на UV лъчите. По тази причина това елегантно приспособление може да се запази в отлично състояние за дълго време.

Максимално удобство и комфорт

Благодарение на регулируемата 4 степенна облегалка, шезлонгът Aegean / TX предлага на потребителите максималното възможно усещане за удобство и комфорт. Облегалката може да се намести според вашите потребности, което дава възможност да се чувствате удобно във всеки един момент докато си почивате.

Размери

Шезлонгът има класическа големина, която да го направи едновременно практичен и удобен. Той има ширина от 65 см, а дължината му е 200 см. Това го прави идеален дори и за хора с по-висок ръст. Височината възлиза на 35 см.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.