0 отзива  |  Напишете отзив
Срок на доставка: Около 15 календарни дни
  • Шезлонг със здрава алуминиева олекотена анодизирана конструкция.
  • Подсилен PVC текстил 2x1.
  • Анатомична пет степенна облегалка.
  • Стифира се.
  • Възможност за брандиране на Вашето лого.

Спецификации

» L : 195 см
» W : 60 см
» H : 29 см
» 5.8 кг

» 2 години гаранция

Още атрактивни предложения за алуминиеви шезлонги за плаж.

Шезлонгът Florida-K е чудесен избор за вашия дом, вила или хотел. Особено добре стои той край басейна, а ако шезлонгите са няколко, вие определено ще постигнете стилен дизайн и усещане за бутикова обстановка.

Шезлонгите могат да се похвалят с това, че са направени от изключително качествени материали. Те предлагат здрава алуминиева олекотена анодизирана конструкция, която е лека за пренасяне и устойчива на външни влияния..

Комфорт преди всичко

Направена от подсилена PVC текстилна тъкан, лежанката на този елегантен шезлонг е съобразена с това, че ще се ляга върху нея с мокър бански костюм след излизане от басейна или морето.

Анатомичната пет степенна облегалка позволява да постигнете комфорт, който създава усещането, че този артикул е специално създаден за вас. Можете да поставите облегалката в удобна за вас позиция, която да създаде усещане за баланс.

Възможност за брандиране на вашето лого

Метаксакис ви предлага възможността да изобразите своето лого върху шезлонгите. Това малко на пръв поглед дело ще засили изключително много усещането за качество във вашите потребители и ще повдигне вашия авторитет и реноме.

Размери на шезлонг Florida-K

Дължината на този шезлонг е 195 см, което го прави идеално дори за хора с ръст над средния. Благодарение на ширината от 60 см, той е идеален и за ползватели с по-голямо тегло и по-едро телосложение. Шезлонгът се издига на 29 см от земята.

Лесен за прибиране след края на сезона

Благодарение на своята олекотена алуминиева конструкция, този иначе голям шезлонг тежи едва 5.8 кг. Това го прави изключително лек и лесен за пренасяне и зазимяване след края на летния туристически сезон.

Той предлага възможността да бъде окомплектован в помещение за съхранение заедно с други шезлонги от този вид, като те предлагат опцията да бъдат подредени един върху друг. Така ще заемат по-малко място и ще се запазят в добро състояние за следващото лято.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.