0 отзива  |  Напишете отзив
Срок на доставка: Около 15 календарни дни
  • Шезлонг изработен от устойчива на атмосферни влияния смола подсилена със стъклени влакна.
  • UV защита.
  • Възможност за различни цветове. 
  • Стифиращ се.

» 2 години гаранция 

Шезлонгът Tropic е едно елегантно решение, подходящо за всеки стил крайбрежен хотел или ресторант, както и за изискана дизайнерска атмосфера около басейна на вашия хотел вила или частен дом.

Изработен е от вид смола, която е изключително устойчива и издръжлива на всякакви атмосферни влияния. При изработка шезлонгите се подсилват и с помощта на стъклени влакна.

Гаранция за качество

Шезлонгът Tropic е изработен така, че да притежава UV защита. Това ще предпази продукта от повреждане, което иначе би се случило бързо под силните и изгарящи ултравиолетови лъчи.

Предлага се на вашето внимание с гаранционен срок от две години, което ще позволи да го ползвате напълно спокойни, че няма да му се случи нищо. Издръжливостта му на тежест, слънце и вода го правят идеален избор за търсещите здравина и качество на добра цена.

Вариации по отношение на дизайна

Този елегантен шезлонг модел Tropic предлага и възможност за закупуване на различни цветове от посочения. Това ще ви позволи да впишете този аксесоар перфектно в обстановката около басейна, без да се налага превръщането му в основен акцент.

Плетеният дизайн на този модел шезлонг позволява да се ползва от хора с мокър бански костюм дори и незабавно след излизане от морето или басейна. Това се позволява благодарение на плетения дизайн, който дава възможност да се изтича водата от вас без проблем, като шезлонгът остава сух под вас и не задържа вода.

Лесен за съхранение извън сезона

Освен добър външен вид и високо ниво на здравина и издръжливост, един качествено изработен шезлонг трябва да покрива и още един параметър. Става дума за това, че тези артикули непременно трябва да бъдат лесни за съхранение извън сезона, когато лятото вече приключи.

За да покрием това условие, този вид шезлонг се предлага с възможност за лесно окомплектоване, при което по-голям брой артикули могат да се поставят един върху друг за да заемат по-малко пространство и за да се съхраняват по-лесно и безпроблемно.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.