0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 25 календарни дни

Възможни варианти

  • Лежанка със здрава алуминиева олекотена анодизирана конструкция.
  • Подсилен PVC възможност за различни цветове.
  • Анатомична пет степенна облегалка.
  • Възможност за брандиране на Вашето лого.

Спецификации

205x205x215cm

2 години гаранция

ВИП лежанката Afrodite day bed е едно от най-изисканите решение когато говорим за шезлонзи въобще. Това е едно приспособление, което може да създаде усещане за истински рай и тропическа екзотика.

Подходящо е да се постави на плажа или около басейна на вашата вила, хотел или изискан крайбрежен ресторант, а гостите ви с блаженство ще се излежават на меката лежанка докато отпиват от своите коктейли и разхладителни напитки.

Как изглежда ВИП лежанка Afrodite day bed

ВИП лежанката Afrodite day bed се предлага с два цвята на метала - антрацит или бял, като можете да се спрете на този, който ще се вписва по-добре в обстановката на вашия хотел и около басейна.

Размерите са 205 на 205 на 215, което е почти квадратна форма. Спускащият се отстрани балдахин от лека и ефирна материя създава едно нереално усещане и чувство за полъх на вятър.

Здравина и топ качество

ВИП лежанка Afrodite day bed е изработено от подсилен PVC текстил като на разположение за вас се предлагат възможности за избор на различни цветове. От вас зависи да се спрете на тази разцветка, която най-добре да се впише в атмосферата около вашия басейн.

Максимално удобство

ВИП лежанка Afrodite day bed предлага анатомична пет степенна облегалка, която ще ви позволи да изпитате неописуемо блаженство докато се излежавате в меката ѝ прегръдка под слънчевите лъчи.

Това ще постави тялото ви в една позиция, която несъмнено ще ви накара да усещате удобство и комфорт, но също така и вътрешен мир, произтичащ от удобното разположение на тялото.

Освен всичко друго, предлага се и възможност за брандиране на вашето лого. То може да се изпише върху този изискан шезлонг, така че за вас да останат всички адмирации от удобството, което предлагате на гостите си.

Това е още един начин да подчертаете своя добър вкус и да покажете на гостите си, че знаете от какво имат нужда те.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.