Показани 1 от 15 | 29 (2 Страници)

Сетовете, подходящи за външно ползване, са перфектното решение за градинска мебел. Имате реалната възможност да внесете онзи екзотичен акцент, който дълги години сте наблюдавали по списания, брошури и телевизионни предавания. Специално за вас сме селектирали не малко на брой градински сетове, сред които да направите правилния избор.

Едно от нашите ненадминати постижения, се състои в качеството, с което се отличават произведенията на изкуството ни. За направата им участват единствено доказали се материали, чиято издръжливост е безкомпромисна. Уверете се сами като посетите изложбената ни зала или разгледате десетките проекти, изработени от най-добрите проектанти в страната.

Сетовете за външно ползване като перфектно решение

Множество материали участват за направата на цветните изкушения, перфектно вписващи се към всеки един екстериор. Най-актуални и предпочитани напоследък са ратановите градински мебели. Този материал не само е в състояние да ви гарантира 2, 5 или 10 години гаранция, но той също така не се нуждае от специални грижи и поддръжка.

Здравината е един от неговите плюсове, заради които всъщност се превръща в редовно използван материал. Не е нужно да отделяте време за почистването на вашите градински сетове. Те винаги ще изглеждат толкова блестящи, колкото и в деня на закупуването им.

Градински мебели с уникален дизайн

В случай, че сте от хората, стремящи се да постигнат съвършенството в своите градини, то ние ви предлагаме още пластмасови сетове, алуминиеви сетове и такива, изработени от метал. Всички те са еднакво качествени и притежаващи уникален дизайн. Можете да се възползвате от услугата „мебели по поръчка” и да се превърнете в автор на собствените си творения.

Цветовото разнообразие е почти неизчерпаемо. Посочете ни любим ваш нюанс и ние сме в готовност да сбъднем желанията ви. Имате възможността да пазарувате от най-утвърдения производител на мебели и то на конкурентно ниски цени.

Поканете приятели на кафе или следобеден чай във вашата градина и се насладете на неописуемото удоволствие, комфорт и удобство. И всичко това, благодарение на Метаксакис.

Покажи още