Сет Monaco
1,190.00 лв.
Сет BALEARES LOUNGE
3,208.00 лв.
FANDOM/D
215.00 лв.
Сет Nemo
2,616.00 лв.
Сет Sydney
1,294.00 лв.
Сет Miami
813.00 лв.
Сет Marine
3,485.00 лв.
Сет GR
1,814.00 лв.
Сет Fantasy
1,482.00 лв.
Сет Crown
1,559.00 лв.
Сет Casual
1,536.00 лв.
Показани 1 от 14 | 14 (1 Страници)

Сетовете, подходящи за външно ползване, са перфектното решение за градинска мебел. Имате реалната възможност да внесете онзи екзотичен акцент, който дълги години сте наблюдавали по списания, брошури и телевизионни предавания. Специално за вас сме селектирали не малко на брой градински сетове, сред които да направите правилния избор.

Едно от нашите ненадминати постижения, се състои в качеството, с което се отличават произведенията на изкуството ни. За направата им участват единствено доказали се материали, чиято издръжливост е безкомпромисна. Уверете се сами като посетите изложбената ни зала или разгледате десетките проекти, изработени от най-добрите проектанти в страната.

Сетовете за външно ползване като перфектно решение

Множество материали участват за направата на цветните изкушения, перфектно вписващи се към всеки един екстериор. Най-актуални и предпочитани напоследък са ратановите градински мебели. Този материал не само е в състояние да ви гарантира 2, 5 или 10 години гаранция, но той също така не се нуждае от специални грижи и поддръжка.

Здравината е един от неговите плюсове, заради които всъщност се превръща в редовно използван материал. Не е нужно да отделяте време за почистването на вашите градински сетове. Те винаги ще изглеждат толкова блестящи, колкото и в деня на закупуването им.

Градински мебели с уникален дизайн

В случай, че сте от хората, стремящи се да постигнат съвършенството в своите градини, то ние ви предлагаме още пластмасови сетове, алуминиеви сетове и такива, изработени от метал. Всички те са еднакво качествени и притежаващи уникален дизайн. Можете да се възползвате от услугата „мебели по поръчка” и да се превърнете в автор на собствените си творения.

Цветовото разнообразие е почти неизчерпаемо. Посочете ни любим ваш нюанс и ние сме в готовност да сбъднем желанията ви. Имате възможността да пазарувате от най-утвърдения производител на мебели и то на конкурентно ниски цени.

Поканете приятели на кафе или следобеден чай във вашата градина и се насладете на неописуемото удоволствие, комфорт и удобство. И всичко това, благодарение на Метаксакис.

Покажи още