Показани 1 от 15 | 29 (2 Страници)

Сетовете, подходящи за външно ползване, са перфектното решение за градинска мебел. Имате реалната възможност да внесете онзи екзотичен акцент, който дълги години сте наблюдавали по списания, брошури и телевизионни предавания. Специално за вас сме селектирали не малко на брой градински сетове, сред които да направите правилния избор.

Едно от нашите ненадминати постижения, се състои в качеството, с което се отличават произведенията на изкуството ни. За направата им участват единствено доказали се материали, чиято издръжливост е безкомпромисна. Уверете се сами като посетите изложбената ни зала или разгледате десетките проекти, изработени от най-добрите проектанти в страната.

Сетовете за външно ползване като перфектно решение

Множество материали участват за направата на цветните изкушения, перфектно вписващи се към всеки един екстериор. Най-актуални и предпочитани напоследък са ратановите градински мебели. Този материал не само е в състояние да ви гарантира 2, 5 или 10 години гаранция, но той също така не се нуждае от специални грижи и поддръжка.

Здравината е един от неговите плюсове, заради които всъщност се превръща в редовно използван материал. Не е нужно да отделяте време за почистването на вашите градински сетове. Те винаги ще изглеждат толкова блестящи, колкото и в деня на закупуването им.

Градински мебели с уникален дизайн

В случай, че сте от хората, стремящи се да постигнат съвършенството в своите градини, то ние ви предлагаме още пластмасови сетове, алуминиеви сетове и такива, изработени от метал. Всички те са еднакво качествени и притежаващи уникален дизайн. Можете да се възползвате от услугата „мебели по поръчка” и да се превърнете в автор на собствените си творения.

Цветовото разнообразие е почти неизчерпаемо. Посочете ни любим ваш нюанс и ние сме в готовност да сбъднем желанията ви. Имате възможността да пазарувате от най-утвърдения производител на мебели и то на конкурентно ниски цени.

Поканете приятели на кафе или следобеден чай във вашата градина и се насладете на неописуемото удоволствие, комфорт и удобство. И всичко това, благодарение на Метаксакис.

Покажи още


Всички мебели, които са проектирани за външна употреба са изработени от материали, които са здрави и издържат на температурни промени.

Независимо дали вали или пече силно слънце мебелите ви ще останат здрави.

Мебелите, изработени от дърво изискват малко повече грижи, за да се сухранят във времето, отколкото пластмасовите и ратановите, но пък те изглеждат много по-изискано.

Горещите слънчеви лъчи с течение на времето могат да увредят вашите градински мебели.

Голяма част от мебелите са устойчиви на UV лъчи, но винаги е по-добре да ги съхранявате на сянка, ако имате възможност.

За да ги запазите по-дълго в добро състояние ви препоръчваме да ги завъртате, за да не се излагат на продължително слънце едни и същи части от мебелите.

На първо място е важно да обмислите добре с какво пространство разполагате, за да сте сигурни, че мебелите, които избирате ще се впишат и ще имате достатъчно пространство за забавления.

Някой хора избират класическите дървени мебели, а други предпочитат стилните ратанови мебели. Избора зависи изцяло от вашите предпочитания и пространство.

Винаги трябва да имате предвид климата на мястото, където ще бъде разположено вашето заведение.

За заведение на място като морския бряг, където времето се променя често са много подходящи ратановите мебели.

Алуминиевите може да се нагреят от слънцето и да не са удобни, а дървените не се препоръчват за влажен климат.

За да изберете най-подходящото обзавеждане на заведение за вас, трябва да вземете предвид няколко основни критерия.

Решението се определя първо от функционалността, която ви е необходима, издръжливостта на материала, климатични особености на района, където е заведението и естетическите особености, които търсите.

Да, има възглавнички, които са устойчиви на вода и слънчеви лъчи. Ключът към дълголетието на мебелите е да избирате качествени материи.

Ако не искате да правите компромиси с качеството, разгледайте различните варианти на сетове, които предлагаме.

Ако имате нужда от професионална консултация при избора си, може да се свържете с екипа ни за професионална консултация.