Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)

Ако сте решили да се доверите на дизайнерското мислене и свободолюбив дух при покупката на спални комплекти, то ние ви предлагаме да посетите онлайн магазина Метаксакис, който разгръща пред вас една богата и почти неизчерпаема палитра от множество модели. Всички те имат една единствена основна цел и тя е да задоволят колкото се може повече вкусове и предпочитания, дори онези на най-взискателните и претенциозни клиенти.

Нашите комплекти гарантирано ще ви впечатлят още преди да сте се усетили. Те ще ви помогнат да преоткриете значението на комфорта и удобството. Подходящи са както за чисто ново жилище, което тепърва ви предстои да обзавеждате, така и за обзаведени вече домове, които възнамерявате да освежите.

На ваше разположение са наистина редица модели, с които ще успеете да постигнете невероятна визия в спалното помещение. Ценовото разнообразие е също толкова богато, така че при нас ще откриете правилното решение, отговарящо на вашето търсене. В готовност сме да допринесем за вашия по-уютен и пълноценен сън, без дори да се налага да променяте цялостното състояние в банковите си сметки.

Какви спални комплекти ще откриете при нас?

Нашите мебели са достъпни за всяко едно домакинство и биват изработени в модерен дизайн. Всяко едно от предложенията ни е оптимално решение за различните по площ спални помещения. Ценовия диапазон е всеобхватен и това ви позволява да изберете точно онзи модел, отговарящ на вкуса и джоба ви.

Качеството е нещо, с което цял живот не сме си позволявали да правим компромиси. Материалите, които биват използвани за направата на тези мебелни произведения на изкуството, са от много висок клас. Тествали са издръжливостта и устойчивостта си многократно и това не ще остане незабелязано от вас.

Какви са основните причини да пазарувате от нас?

Ние ви предлагаме изключително огромно разнообразие, от което да се възползвате. На ваше разположение са не малко като брой модели, включващи различни по вид и същност модули. Имате възможността да сравнявате няколко отделни продукта и на базата на сравнението да решите кои от тях да закупите.

Освен това можете да се възползвате от съветите на нашите консултанти по всяко едно време. Опитни и носещи в себе си професионализма, те са в готовност да ви помогнат с цел разрешаването на най-сложния за вас казус.

Ние ви предлагаме възможно най-модерните и иновативни спални комплекти, които някога са се появявали на пазара. При направата им биват включени разнообразни механизми, определящи до известна степен тяхната функционалност.

Ако искате да превърнете дома си в място, което прелива от уют и хармония, то ние ви предлагаме да се възползвате от предложенията ни. Изборът е изцяло във вашите ръце.

Покажи още


Човек купува мебели за спалня само един или два пъти в живота си. Затова е важно, когато избираме нови мебели, да вземем под внимание няколко фактора.

Това са размерът на стаята, стила на обзавеждане, както и какво искаме да включва обзавеждането.

Различните спални комплекти имат различен брой части. Най-малките включват легло и нощни шкафчета, а най-големите – легло, шкафчета, гардероб, скринове, огледала, ракли и други мебели.

Да, при нас имате възможност да направите своя перфектен комплект за спалня и да съчетаете мебелите, по най-подходящия начин за вашето пространство.

Когато пазарувате комплектите мебели за спалня, вие избирате мебелите, които искате да включите.

Когато избирате цвят трябва да имате предвид цветовете на декорацията, осветлението и размера на стаята.

За малка спалня е желателно да изберете мебели от светли тонове, визуално разширяващи пространството на стаята.

За по-просторна спалня можете да вземете комплекти и тъмни цветове, които визуално стесняват стаята.

Мебелите за спалнята от светли цветове придават на интериора свежест, но всеки дефект, драскотина и вдлъбнатина ще бъдат очевидни.

Такъв комплект се нуждае от редовни грижи. Мебелите за спалня с по-тъмни тонове ще скрият дефекти и петна, но прахът върху тях се вижда по-добре.

Комплектите, изработени от ПДЧ са здрави и дълготрайни. За нас качеството на мебелите, които предлагаме е от съществено значение.

Затова и всички спални комплекти имат гаранция от 5 години, което е доказателство за качеството им.

Спалните комплекти са перфектно проектирани, за да получите всичко необходимо за вашата спалня, съчетано по най-практичния начин.

Комплектите, които предлагаме са функционални и имат модерен и съвременен дизайн.

Ние ще ви помогнем да изберете най-подходящото за вас обзавеждане за спалня, което да бъде съобразено с размера на стаята ви и отговаря най-добре на вашия стил.