Показани 1 от 15 | 299 (20 Страници)

Всеки дом заслужава нужното внимание и грижа, които трябва да му бъдат осигурени. Целта е ясна – да се достигне достатъчно добро ниво на обзавеждане, за да може обитателя на конкретния интериор да се чувства удобно и приятно. Ето защо ние в Metaxakis се чувстваме максимално отговорни, когато предлагаме едни от най-качествените и комфортни наши продукти за всеки домашен или офис интериор.

Столове - основна част от обзавеждането на всяко дадено помещение. Именно те са отговорни не само за комфорта на всяко помещение, в което се намирате вие или гостите ви, но и за приятния му луксозен вид.

Когато избираме тази част от мебелировката, важен момент е да бъдем сигурни и във функционалността, тъй като именно на нея всеки един от нас или гостите ни разчитат, за да се почувстват комфортно. Това е фактор, който допринася не само за приятната почивка, но и за качествената работа, която вършите.

Ние сме сигурни и категорично работим в тази насока. Причината е да може вие, нашите клиенти да не правите нито един компромис при избора си. Без значение дали сте се заели с реновацията или новото обзавеждане на дом, офис, хотел, лоби бар или заведение и ресторант, това, което ние можем да ви предложим надвишава всички ваши изисквания и очаквания за ниво на качествена изработка и функционалност.

Тук в Metaxakis България пред вас се изправят едни от най-добрите предложения за тази важна за всеки интериор мебел. Замислете се дали някога сте се натъквали на обзаведена стая, в която липсват столове. Би изглеждало странно и непрактично, нали така?

Нашите луксозни столове

Не напразно ги наричаме „наши“, тъй като сме отделили достатъчно време и внимание при избора на всеки тип, който намирате при нас. Ние предлагаме голямо разнообразие от тези продукти, направени от висококачествени материали с доказан произход. Богатият избор от дизайнерски решения създадени в перфектна комбинация от различни материали като дърво, метал, алуминий, полиуретан, PVC текстил са перфектното решение за вашите нужди.

Тук намирате и чудесни решения за градината. Те са произведени по начин, по който да устояват на всякакви атмосферни влияния – дъжд, UV лъчи, влага, като тези техни качества ги правят и лесни за поддръжка. Предоставяме голямо количество комбинации от материали и различни видове тапицерии (вид, материал, цвят и др.) на нашите клиенти, като по този начин се създава уникален и индивидуален дизайн, отличаващ Ви от останалите.

Еко материали, с които работим

Какво означава това? В 21-и век изискванията към природосъобразни процеси на работа вече са факт и цел номер 1 при производството. Предлагаме Ви разработени цялостни интериорни решения в единен стил, подходящи както за Вашия дом, така и за Вашия хотел, спа център, зимна градина или дори офис.

Градинските ни мебели са подходящи за всички помещения: мебели за трапезарии, мебели за зимна градина, плажни ивици. Всички градински мебели са леки за пренасяне и в същото време здрави, красиви и стилни.

Именно това разнообразие прави избора при нас достатъчно лесен, за да не правите грешки, когато се налага да изготвяте нов интериор на вашия офис обект, работна среда или дом.

Интериорни решения

Тъй като всички елементи в обзавеждането на конкретно помещение трябва да бъдат изпипани до последния малък детайл, продуктите от тази категория, които откривате в нашия онлайн магазин предлагат именно това – комбинативност и възможност за връзка с всеки избран дизайн на интериора.

Материалите на изработка при тези мебели са достатъчно издръжливи на ежедневна употреба и в същото време гарантират удобство за всеки. Държите на индивидуалността? Ние също. Затова всеки наш артикул притежава свой собствен чар, който умее да пленява и да създава онова приятно усещане, което търсите за дома, офиса, градината или хотела.

В нашите продукти можете буквално да се огледате. Да комбинирате и създадете вижданията си за това как трябва да изглежда конкретното помещение, което обзавеждате и да се докоснете до удобството, което този вид мебел осигурява.

Независимо дали имате нужда от луксозни столове в София, Варна, Пловдив, Бургас, Русе или друг град, може да отправите запитване към нас.

Покажи още


За да изберете столове е изключително важно да съобразите височината им с масите.

Хубаво е да не избирате твърде тежки модели, тъй като в заведенията столовете се движат непрекъснато и ако са по-леки почистването е по-бързо.

Важно е да изберете покритие, което да се почиства лесно. Памучните тапицерии и кожата са едни от най-избираните варианти.

Какъвто и стил да е вашето заведение, при нас ще намерите столове и маси с най-високо качество, които да ви помогнат да създадете желаната атмосфера.

Не е задължително столовете да съответстват на масата, нито един на друг.

Разбира се, смесването на столове може да бъде предизвикателство за интериорните дизайнери, но ако го направите както трябва ефекта може да бъде поразителен.

Възможностите за съчетание са почти безкрайни, единственото правило е столовете да бъдат с подобна височина.

Металните столове са едни от най-лесните за почистване. Те са много издръжливи и подходящи за заведения, които имат маси на открито.

Имат покритие, което ги прави устойчиви на атмосферни влияния.

Дизайнът и материалите използвани във вашата седалка са най-важни за комфорта по време на хранене.

Най-добрият стол за хранене е този, в който можете да седите с часове, без да чувствате необходимостта да се местите.

Всъщност идеалният стол ви кара да забравите, че изобщо седите дълго време.

Хората са различни и е трудно да изберете модел, който да пасва на всички.

Един от най-добрите варианти е ширината на седалката да бъде между 45-55 см, а препоръчителната височина е 45-50 см.