Показани 1 от 15 | 34 (3 Страници)

Ние от Метаксакис България ви предлагаме почти неизчерпаемо разнообразие от дървени столове, които са подходящи най-вече за вътрешна употреба. Всички наши предложения отговарят на изискванията за висока издръжливост и атрактивна визия. Сами имате възможността да се убедите в твърдението ни скоро, след като извършите покупката на избран от вас артикул.

Благодарение на мебелите, селектирани прецизно в тази категория, вие имате възможността да добавите стил и неподправеност на вашия дом, ресторант, заведение, градина или друг вид помещение.

За нас е повече от важно клиентите ни да остават доволни от извършената инвестиция и да създадем здрави и продължителни взаимоотношения с тях, вместо да се радваме на поток от различни потребители.

Предимства на дървените столове

Дървените столове, както всички останали, си имат своите предимства и недостатъци. За да не се чувствате подмамени или излъгани от нас, то ние с радост ще ви отговорим на някой от най-честите въпроси, задавани от страна на клиентите ни.

Същественото предимство на този клас мебели в нашия магазин се изразява в тяхното удобство и комфорт, които осигуряват на хората.

Можете да прекарате дълги часове в седнало положение и няма да изпитате мускулни схващания, болки в гърба, ставите, прешлените или на друго място. Освен това са толкова леки, та вие сами, без чужда помощ, имате възможността да им променяте мястото, спрямо моментното си настроение и виждане за естетика.

При направата не мебелите се използва висок клас дървен материал, който не веднъж е доказал издръжливост и устойчивост. Освен това с извършване на покупката ние ви осигуряваме дълъг гаранционен срок, от който да се възползвате в случай на необходимост. Ние знаем кое е най-доброто за вас и сме ви го селектирали в тази цветна и неизчерпаема категория, от която да грабите с пълни шепи.

Къде се използват дървени столове

Както вече споменахме, те са подходящи както за обзавеждането на домове, така и за допълване към градинското пространство, независимо дали става въпрос за заведение, бар или друго.

Ето тук е моментът да споменем за един от техните недостатъци, а именно неиздръжливостта към лоши климатични условия. В случай, че навън вали и не съществува навес над обзавеждането, то опасността от това да навредите на целостта на мебелите е огромна.

Съветваме ви да поддържате дървените столове според указанията, за да им се радвате дълги години и да се наслаждавате на удобството и комфорта, които те ви осигуряват.

Ние ви предлагаме привилегията сами да създавате дизайна на вашето обзавеждане. Изберете цвят и тапицерия, спрямо останалата част от обзавеждането и се наслаждавайте на красивата визия, за която цял живот сте мечтали. Всичко това не оскъпява продукта и вие ще го закупите на изключително ниска цена, такава каквато виждате в каталога ни.

Ние от Метаксакис вярваме, че човек колкото и добре да живее, то в един момент осъзнава, че е настъпило времето, когато да подмени старите столове за градина и да закупи нови. Ние ви предлагаме всичко. Сами изберете най-доброто за вас!

Покажи още


Ако купувате столовете отделно от масите трябва да помислите, как най-добре биха си паснали.

Вашият избор зависи от обстановката, която искате да създадете. Често пъти дървените столове се избират, за традиционна обстановка, а металните за по-модерна.

Изборът на столове зависи от това какъв тип дървени мебели имате в заведението и кои цветове най-добре ще пасват.

Най-важното предимство на дървените столове е, че са много издръжливи и естетически красиви. Освен това, те придават изискан вид на заведенията.

Използването на един и същ модел столове в различни цветове е чудесен начин да раздвижите обстановката.

Много хора се стремят да съчетаят мебелите с цветовете на стените и декорациите.

Контрастът между тях е много добър вариант, но ви препоръчваме да се придържате към една и съща цветова палитра, за да се допълват столовете.

Ако имате правоъгълни маси, поставянето на столове в групи работи добре - поставете столове, които са еднакви от една и съща страна.

Ако масата ви е кръгла, имате малко повече свобода с подреждането им. Мебелите ще изглеждат страхотно, ако поставите различните столове един до друг.

Директната слънчева светлина може да накара дървения материал да промени цвета си, затова редовно размествайте столовете, за да предотвратите появата на петна.

При нас масите и столовете се предлагат с гаранция и може да бъдете спокойни, че няма да се увредят бързо.

Обикновено избора се свежда до това как вие бихте искали да изглежда заведението ви.

По-често масите и столовете се избират заедно, за да си пасват цветовете, формите, размерите и стиловете.

Най-добрия вариант е, ако сте се спрели на квадратни или правоъгълни маси, да изберете столове с ъглови или подобни форми и да бъдат от един вид дърво.