Показани 1 от 15 | 19 (2 Страници)

Мечтали ли сте някога за автентични италиански дизайнерски столове, с които да допълните обзавеждането на дома си и да го превърнете като от корица на списание? Ние от Метаксакис България сме в състояние да сбъднем вашите мечти тук и сега.

В епицентъра на нашата политика заляга стремежът да задоволяваме нуждите и предпочитанията дори на най-капризните и взискателни клиенти. Това е една от основните причини да създадем категорията, специално за вас.

Всеки един артикул е продукт на дизайнерско мислене. В основата му се корени класа, стил и неподправен вкус. От метри разстояние се разпръсква магията на тези вълшебни столове. Те са изтъкани прецизно и оригинално, така че спокойно да се превърнат в акцент на цялостното обзавеждане на вашия дом.

Италиански дизайнерски столове – допринесете за дизайна на дома си

Мебелите в тази категория безспорно не се нуждаят от никакво подобрение или корекция. Те са до толкова съвършени, че трудно човешкото око може да се насити на натуралната и естествената им красота.

Ако все пак сте от онзи тип хора, които обичат да създават шедьоври, то ние ви предлагаме специалната привилегия сами да изберете цвета, тапицерията и материалите, които да участват в направата на стола. Страхотно е, нали?

Не съществуват ограничения, спрямо комбинациите. Може да комбинирате метал, дърво, пластмаса или друг материал. Оставяме всичко на вашето въображение и вярваме, че ще създадете бижута, които да ви отличават от всички останали.

В случай, че сте собственици на бар, заведение, ресторант или друго, то тази възможност е изключително подходяща за вас. Обзаведете помещението по начин, който да игнорира цялата съществуваща вече конкуренция. Ние знаем кое е най-доброто за вас и за нас е огромна чест да ви го доставяме на цени, достъпни за масовия потребител.

Горди сме с това, че сме едни от първите, които успяват да въведат перфектно балансирано съотношение качество/цена. Всички материали, участващи при направата на дизайнерските столове, отговарят на високите изисквания за издръжливост и устойчивост. Тествани са многократно и в това можете и сами да се уверите скоро, след като финализирате покупката си.

Голяма част от нашите предложения са дървени и това допълва предимствата на дизайнерските мебели. Както ви е известно, дървото е един от онези материали, които успяват да се впишат към почти всяко едно интериорно обзавеждане, без ни най-малко да допринесат за безвкусица в помещението.

Освен това дарява мебелите с лекота и вие съвсем лесно и безпроблемно можете да ги пренасяте и повдигате, според нуждите и предпочитанията си.

Ние от Метаксакис България ви предлагаме дизайнерски столове на ниски и конкурентно достъпни цени. Сами изберете най-добро за вас. В готовност сме да ви съветваме и консултираме, така че крайният резултат да надхвърли най-смелите ви очаквания.

 

Покажи още