Показани 1 от 15 | 19 (2 Страници)

Мечтали ли сте някога за автентични италиански дизайнерски столове, с които да допълните обзавеждането на дома си и да го превърнете като от корица на списание? Ние от Метаксакис България сме в състояние да сбъднем вашите мечти тук и сега.

В епицентъра на нашата политика заляга стремежът да задоволяваме нуждите и предпочитанията дори на най-капризните и взискателни клиенти. Това е една от основните причини да създадем категорията, специално за вас.

Всеки един артикул е продукт на дизайнерско мислене. В основата му се корени класа, стил и неподправен вкус. От метри разстояние се разпръсква магията на тези вълшебни столове. Те са изтъкани прецизно и оригинално, така че спокойно да се превърнат в акцент на цялостното обзавеждане на вашия дом.

Италиански дизайнерски столове – допринесете за дизайна на дома си

Мебелите в тази категория безспорно не се нуждаят от никакво подобрение или корекция. Те са до толкова съвършени, че трудно човешкото око може да се насити на натуралната и естествената им красота.

Ако все пак сте от онзи тип хора, които обичат да създават шедьоври, то ние ви предлагаме специалната привилегия сами да изберете цвета, тапицерията и материалите, които да участват в направата на стола. Страхотно е, нали?

Не съществуват ограничения, спрямо комбинациите. Може да комбинирате метал, дърво, пластмаса или друг материал. Оставяме всичко на вашето въображение и вярваме, че ще създадете бижута, които да ви отличават от всички останали.

В случай, че сте собственици на бар, заведение, ресторант или друго, то тази възможност е изключително подходяща за вас. Обзаведете помещението по начин, който да игнорира цялата съществуваща вече конкуренция. Ние знаем кое е най-доброто за вас и за нас е огромна чест да ви го доставяме на цени, достъпни за масовия потребител.

Горди сме с това, че сме едни от първите, които успяват да въведат перфектно балансирано съотношение качество/цена. Всички материали, участващи при направата на дизайнерските столове, отговарят на високите изисквания за издръжливост и устойчивост. Тествани са многократно и в това можете и сами да се уверите скоро, след като финализирате покупката си.

Голяма част от нашите предложения са дървени и това допълва предимствата на дизайнерските мебели. Както ви е известно, дървото е един от онези материали, които успяват да се впишат към почти всяко едно интериорно обзавеждане, без ни най-малко да допринесат за безвкусица в помещението.

Освен това дарява мебелите с лекота и вие съвсем лесно и безпроблемно можете да ги пренасяте и повдигате, според нуждите и предпочитанията си.

Ние от Метаксакис България ви предлагаме дизайнерски столове на ниски и конкурентно достъпни цени. Сами изберете най-добро за вас. В готовност сме да ви съветваме и консултираме, така че крайният резултат да надхвърли най-смелите ви очаквания.

 

Покажи още


Дървените столове и мебели никога не излизат от мода. Трайността на материала е едно от основните им предимства.

За собствениците на заведения функционалността и стилът са от първостепенно значение.

Повечето собственици избират италиански тапицирани дървени столове, защото те се съчетават с почти всеки стилен ресторант.

Италианските столове са много популярен избор, заради разнообразните модели, които са изработени от дърво.

Тези столове са проектирани, за да се справят със строгите изисквания, които имат собствениците на ресторанти.

Това са търговски клас столове, които не само издържат по-дълго, но и гарантират удобно изживяване на гостите ви.

Мебелите от дърво загубват блясъка си с течение на времето, ако не се грижите за тях.

За да почистите замърсяванията и отпечатъците от пръсти използвайте препарати, които са специално за дърво.

Независимо дали за пръв път обзавеждате заведение или искате да промените облика на пространството, столовете могат напълно да трансформират мястото.

Напоследък все по-малко хора купуват маси и столове като комплект, като предпочитат да смесват и съвпадат стилове, за да персонализират наистина своето пространство.

В нашият магазин ще намерите много модели в разнообразни стилове. Ние ще се съобразим с вашите нужди и ще ви помогнем да изберете най-подходящите.

Всяка покупка, която правите за вашия ресторант, изисква много внимание. Изборът на италиански столове е много подходящ за тематични ресторанти.

Клиентите обичат мебелите от дърво. Тези столове са трайни, стилни и изглеждат страхотно.

Тапицираните столове са много удобни. Те са идеалният начин да разчупите обстановката, като използвате необичайни форми и цветове. Съчетайте цветовете на столовете с декора на вашето заведение.

Ако имате нужда от консултация нашият екип ще ви помогне да изберете цветовете на тапицерията на столовете, които най-добре ще паснат на интериора.