Показани 1 от 15 | 66 (5 Страници)

Ние от Метаксакис България предлагаме на своите клиенти широка и колоритна гама от столове за заведения, с метални крака, тапицирани, трапезни, кухненски, интериорни и много други.

Всички те отговарят на всяко едно от изискванията за висока издръжливост и наистина атрактивна визия. Ако искате да прибавите щипка стил, екзотика и съвършенство към вашата кухня или трапезария, то значи сте попаднали на правилното място.

Предлагаме ви уникална привилегия, която едва ли ще ви бъде осигурена на което и да било друго място. Имате възможността да създадете самите вие мебели, изцяло по ваш вкус и предпочитания.

Можете да комбинирате на воля цветове и материали, докато крайният продукт не придобие мечтана визия. Така ще успеете да обзаведете заведението или дома си по начин, какъвто никъде другаде не ще видите. Това несъмнено ще го отличи от всички останали и ще го превърне в уникално място.

Метални столове за трапезария

Този клас тапицирани столове са изцяло проектирани за такъв тип обществени места. Обаче напоследък забелязваме, че не малка част от хората решават да го прибавят към обзавеждането в кухнята или трапезарията, като по този начин създават една доста интересна и разчупена визия.

Няма значение от мястото, където са поставени, единственото условие при тези мебели е свързано с това техният дизайн да бъде съобразен с останалата част от интериора или екстериора, така че да се превърнат в завършващ елемент на цялостната визия.

Разбира се, че не бива да подценяваме удобството, за сметка на естетиката. Ние от Метаксакис България не правим компромиси с удобството и комфорта на нашите предложения. За нас е повече от важно клиентът ни да се чувства добре, седейки часове наред върху стола с тапицерия.

Предлагаме ви истински коктейл от метални кухненски столове, като те могат да бъдат с облегалка или без. Материалите отново ги подбирате вие, спрямо виждането си за естетика и съвършенство.

Тапицирани трапезни столове с метални крака

В епицентъра на нашата политика заляга стремежът ни да отговорим подобаващо на всички ваши вкусове и предпочитания, така че да останете доволни от покупката на мебели.

Поради тази причина в категорията сме добавили изящни и великолепни кресла и фотьойли, които подобно на столовете за заведения, биха могли да се ползват както по предназначение, така и за обзавеждането на частните ви домове.

Едно от техните огромни предимства на креслата се крие в удобството, което предлагат на хората, които ги използват.

Освен меката и удобна пластмасова седалка и облегалка, която кара всяка една част от тялото ви да почива и релаксира, те разполагат с подлакътници, върху които да поставяте своите ръце, в случай че прекарвате солидно време върху тях.

Цените, на които достигат до вас, са достъпни за масовия потребител и не ще се налага да променяте драстично банковата си сметка, за да се сдобиете с някой от нашите великолепия, прецизно селектирани в тази категория.

Имате възможността да избирате сред наистина огромно разнообразие. Всяко едно наше предложение е белязано с безспорно качество и при направата му участват висок клас материали, доказали издръжливостта и устойчивостта си години наред.

Закупените от Метаксакис България интериорни столове са с дълъг гаранционен период, като повечето от тях ще ви дарят с 10 години безкомпромисна експлоатация.

Покажи още