0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 15 календарни дни

Възможни варианти

Спецификации

  • Метален прахово боядисан стол.
  • Възможност за тапициране на седалката и облегалката.
  • Стол подходящ за вътрешна употреба.

(WxDxH): 44x56x46/85cm

0,30m3 /2pc 7.2 kg

» 10 години гаранция

Металният стол Hana е чудесен избор, който може да намерите много разнообразно приложение. Столът е подходящ за поставяне в различни типове офиси и канцеларии, в места за хранене и настаняване, както и за нуждите на всяка една институция.

Той съчетава редица качества, които правят неговия избор разумен и практичен. Покупката на модел Hana ви гарантира, че залагате на продукт с високо качество и издръжливост на отлична цена.

Какво представлява

Столът от модел Hana представлява масивна и здрава метална конструкция, която се състои от четири крака и облегалка за гърба. Липсват облегалки за ръцете, което придава на този стол едно по-делово излъчване.

Металната конструкция е изключително здрава и стабилна, като имате възможност да изберете цвета ѝ. На ваше разположение са 30 различни цветови възможности, сред които можете да се спрете на тази, която е най-добра за вашия офис или кабинет.

Освен да изберете цвета на метала, имате възможност и за някои други персонализации и модификации. Една от тях е това да решите дали искате стола да бъде с или без тапицерия.

Ако изберете да има, той ще бъде облечен във високо качество изкуствена кожа, която също може да бъде избрана по цвят. Тук имате избор от 12 различни цвята. Кожата не е единствената възможност.

Имате на разположение и опцията да заложите на текстил. Тогава ще можете да изберете от 19 различни цвята на тъканта. Качеството на материята е много високо и получавате добра цена и удобство с една покупка. Това е добър избор ако не желаете да харчите напразно за некачествени продукти.

Дълъг живот и гаранция за качество

Този стол се предлага с най-високо качество, което е характерно за продуктите на Метаксакис. Той се продава с гаранция от 10 години, което е изключително дълъг период за обзавеждане.

Боята се нанася по специален прахов принцип, който гарантира нейната издръжливост във времето, както и нейното равномерно разпределяне по повърхността на метала.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.