0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 15 календарни дни

Възможни варианти

Спецификации

  • Метален прахово боядисан стол.
  • Възможност за тапициране на седалката и облегалката.
  • Стол подходящ за вътрешна употреба.
(WxDxH): 57x56x46/85cm
0,30m3 /1pc 8,7 kg

» 10 години гаранция

Металният стол Hana / P е създаден за да удовлетвори нуждите както на различни видове заведения за хранене и настаняване, така и за ползване в областта на бизнеса, а защо не и у дома.

Здрав, мултифункционален и практичен, този стол може да се адаптира добре, най-вече за това, че залага на класиката и старомодното оформление, основано на масивна изработка и практичност.

Какво представлява

Металният стол Hana / P със своето ретро излъчване може да удовлетвори нуждите на всеки един кабинет и офис, където е необходимо да се осигури по-авторитетно и “тежко” изключване. Особено валидно е това в случаите, в които тази мебел е тапицирана с кожа.

Столът е по-масивен, а теглото му възлиза на 8,7 килограма. Има две странични облегалки, а в най-високата си част достига 85 сантиметра (измерено при задната облегалка).

Гаранция за качество

Столът Hana / P се предлага с изключително високо качество, за което свидетелства гаранцията от 10 години. Малко производители на мебели могат да покажат такава увереност за качеството на своите продукти, каквато можете да намерите сред артикулите на Метаксакис.

Самият начин, по който столът е направен е предпоставка за дълъг живот на артикула. Металната конструкция е прахово боядисана, което означава няколко неща. Първо, това е гаранция за дълготрайност на цвета и второ, праховото боядисване позволява да се постигне изключително качество и равномерност при оцветяването.

Възможности за различен дизайн

Този стол предлага възможността да бъде тапициран, като това се прави с изкуствена кожа от много висок клас. Кожата може да се поръча в 12 различни вида цветове, с което да се адаптира към нуждите на всяко помещение.

Столът от своя страна, сам по себе си предлага възможността да бъде поръчан в голямо разнообразие цветове на метала. Металната конструкция може да се заяви в 30 различни цвята, които могат да са същите или различни от тапицерията, ако изберете да има такава.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.