0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 15 календарни дни

Възможни варианти

Спецификации

  • Метален стол Antique/M
  • Висококачествен стоманен стол с масивна букова облегалка.
  • Стол подходящ за вътрешна употреба.
  • Възможност за избор на цвят.
  • Комфортна облегалка с функция "проветряване".

» L : 53 см.
» W : 45 см.
» H : 88 см.

» 6.4 кг.

» 10 години гаранция

Металният стол Antique / M е едно изключително пътуване в миналото. Този стилен класически модел е изработен в изключително консервативен стил и напомня за първата половина на 20-ти век.

Той е подходящ избор за механи и ресторанти в старобитен стил, където се цели претворение на старобългарската атмосфера, за хотелски комплекси в планината и много други подобни.

Разбира се, това се примесва с използването на съвременни висококачествени материали, с които този стол е изработен за да покрие най-високите критерии за изработка.

Възможност за адаптиране на дизайна

Този стол дава отлични възможности за адаптиране на дизайна. “Метаксакис” ви дава възможност да избирате цвета, в който е боядисана основната метална конструкция на стола. Имате възможност да изберете най-подходящия от 30 различни цвята.

Тапицерията също ви дава внушителни възможности за избор. Ако изберете тапицерия от смарт текстил, можете да поръчате плата в един от 19-те цвята, които мебелната марка има на разположение.

Освен това, има и още една възможност, която също не е за подценяване. Можете да поръчате тапицерията изработена от изкуствена кожа с изключително високо качество.

Високото качество е 100% сигурно

Този стол се предлага с гаранция от 10 години, което идва за да каже, че качеството на “Метаксакис” не е само на думи. Разбира се, не бива да забравяме и това, че столът трябва да се използва по предназначение, а именно той не бива да се държи на открито, тъй като е създаден за ползване в закрити помещения.

Трябва да кажем няколко думи и за боята. Тя се нанася върху стоманената конструкция на стола по специален начин. Това се прави прахово, което гарантира по-равномерно разпределение на цвета и неговата по-дълготрайна издръжливост.

Качеството има най-различни изражения, а едно от тях е постигането на изключително високо удобство. Максималният комфорт е резултат не само от удобната конструкция на стола, но също и благодарение на облегалката, която предлага функцията "проветряване".

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.