0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 15 календарни дни

Възможни варианти

Спецификации

  • Висококачествен стоманен стол с масивна букова облегалка.
  • Стол подходящ за вътрешна употреба.
  • Възможност за избор на цвят.
  • Комфортна облегалка с функция "проветряване".

» L : 53 см.
» W : 45 см.
» H : 88 см.

» 6.4 кг.

» 10 години гаранция

Металният стол Antique / MW е елегантно решение, което поразително ни напомня за миналото и за начина, по който са изглеждали столовете тогава. Този ретро ефект се търси умишлено, тъй като е създаден именно за помещения, които са заложили на този стил в интериора.

Практичен и много удобен, той излъчва една очарователна простота, каквато трудно можете да си представите в по-добър вариант. Той е идеален за ресторанти, снек барове, хотели и много други.

Как изглежда този модел стол

Металният стол Antique / MW притежава метална конструкция с дървена седалка и миниатюрна дървена облегалка. Създаден е по начин, който да позволи неговото максимално лесно почистване и поддържане, което да приеме една проста форма.

Задната облегалка умишлено е направена по-малка, тъй като се цели функцията “проветряване”. Това е удачен избор за всеки един сезон, особено за горещите летни месеци, в които кожата търси начин да се проветри по-лесно.

Модерен дизайн, който може да се адаптира

Металният стол Antique / MW притежава способността да се впише в интериора на мястото, за което го поръчвате. Това става изключително лесно благодарение на възможността да поръчате как точно да изглежда избрания модел.

Цветовете са един от водещите моменти, които определят дали една мебел ще се впише в заобикалящата обстановка и до каква степен точно ще може да се постигне това.

Комфортен и здрав, с гаранция за качество

Металният стол Antique / MW на “Метаксакис” се радва на голям интерес сред собствениците на ресторантьорски бизнес, тъй като класическото му излъчване го правят адаптивен както в по-семпла, така и в по-луксозна обстановка.

Металният стол от модел Antique / MW е едно решение, което ви гарантира качество и издръжливост. Столът се предлага с 10 години гаранция. Тя е валидна за всеки случай, стига да сте ползвали стола по предназначение, а именно да сте го използвали само на закрито. Важно е да се има предвид, че той не може да се предпази от дъждовете или от влиянието на UV лъчите.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.