0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 15 календарни дни

Възможни варианти

Спецификации

  • Висококачествен стоманен стол с масивна букова облегалка.
  • Стол подходящ за вътрешна употреба.
  • Възможност за избор на цвят.
  • Комфортна облегалка с функция "проветряване".

» L : 51 см.
» W : 53 см.
» H : 88 см.

» 7.4 кг.

» 10 години гаранция

Металният стол Antique / P - MW е един модел на “Metaxakis”, с който известната марка в мебелната индустрия за пореден път затвърждава репутацията си на производител. Столът предлага изключителна комбинация от качества, които го правят търсен и предпочитан.

Комбинацията от иновация в дизайна и някои класически елементи правят този стол отлично решение, което може да се впише идеално както в помещения с модерен облик, така и на места с по-консервативен класически дизайн.

Метален стол Antique / P - MW - изработка от най-високо качество

Със стола от модел Antique / P - MW, “Metaxakis” предлага на своите клиенти изработка от най-висок клас. С този модел ще откриете колко дълго може да ви служи един артикул, в случай, че последният е изработен качествено.

Конструкцията на този стол е изработена от стомана, което гарантира изключителна здравина и издръжливост. От своя страна, седалката и облегалката на този висококачествен стоманен стол са изработени от масивна букова дървесина.

Възможност за адаптиране към дизайна

Металният стол Antique / P - MW ви дава възможност за висока степен на адаптиране към вашите нужди по отношение на дизайна. Независимо дали искате да закупите столове от този модел за вашия хотел, ресторант, бар, бистро, офис или дом, вие ще можете да изберете цвета така, че той напълно да подхожда и да се вписва към заобикалящата обстановка.

Металната конструкция ви дава възможност да избирате измежду 30 цвята, което на практика ви гарантира, че ще можете да покриете напълно вашите нужди и очаквания. Самата боя се нанася върху стоманената конструкция на прахов принцип.

По този начин се постигат различни положителни ефекти. Един от тях е, че прахово нанесената боя се разпределя по-равномерно върху повърхността на стоманата. От друга страна, този начин на боядисване ви гарантира това, че боята ще се изтрива и износва по-бавно.

Гаранция за качество

Столът модел Antique / P - MW се предлага с гаранция от 10 години. Въпреки това, трябва да сте наясно какви са неговите особености и предназначение. Той е подходящ за вътрешна употреба.

Този артикул абсолютно не е създаден за ползване на открито. Ето защо за да бъде гаранцията валидна, вие би следвало да използвате този артикул така, както е неговото предназначение, а именно на закрити места.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.