0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 15 календарни дни
102.00 лв. (без ДДС)
Цена с ДДС: 122.00 лв.

Количество:

Спецификации

» 2 години гаранция

Металният стол Damia е един продукт на Метаксакис, който въплъщава майсторството и качеството, което носи известната марка мебели. Стилен и елегантен, той се вписва добре в обстановката на всеки един дом, но е подходящ избор за заведения и ресторанти, барове и снек барове, хотели, както и някои видове офис помещения.

Мнозина предпочитат да заложат на Метаксакис заради високата стойност, която носят със себе си качествените продукти, както и заради това, че могат да се намерят на цена, която в редица случаи е под средната на пазара.

Метален стол Damia - как изглежда

Металният стол Damia има метална конструкция, която предлага стабилност при стоене на него благодарение на четирите метални крака със специфична конструкция и масивна изработка. Боята върху металната конструкция е нанесена прахово, което говори за траен и равномерен цвят.

Седалката и облегалката гарантират удобство, тъй като са покрити с тапицерия. Тя е сива на цвят, с което се постига по-добро сливане с всяка една обстановка, без значение от дизайна.

Металният стол Damia има класически дизайн, като умишлено в него в вложено усилие да изглежда модерен, но лек ретро нюанс. Това го прави приложимо решение едновременно за места с по-съвременен дизайн и за помещения, в които е заложено на по-старомодното излъчване.

Гарантирано топ качество

Металния стол Damia предлага високо качество и издръжливост. Металната конструкция е изключително здрава и неподатлива на повреди. Столът се предлага с 2 години гаранция.

Той е изработен по начин, който го прави подходящ за използване в затворени помещения. Той не е удачен избор за ползване на открито, тъй като това може да причини повреди на неговата метална конструкция и тапицерия.

Най-хубавото е това, че високото качество на метален стол Damia се предлага и може да бъде ваше на незначителна цена. Това го прави добра инвестиция за всеки един случай, в който искаме да получим най-доброто за парите си.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.