0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 25 календарни дни

Възможни варианти

Спецификации

  • Висококачественa метална конструкция с тапицирана седалка и облегалка.
  • Стоманени скосени крака
  • Висококачественa металена конструкция.
  • Стол подходящ за вътрешна употреба.
  • Възможност за избор на цвят.

» W: 47 см. ; L: 53 см. ; H: 91 см. - 8.0 кг.

» 10 години гаранция

Металният стол Erato е артикул, който без съмнение ще ви донесе много ползи. От удобство и комфорт за вашите гости, през класически елегантен дизайн за вашето заведение, та като се стигне до цената, която е отлична, този стол модел Erato няма да спре да ви изненадва приятно.

Той може да се впише отлично във всяко едно помещение, а висококачествената метална конструкция с тапицирана седалка и облегалка ще допринесат за постигането на абсолютен комфорт за вашите посетители.

Метален стол Erato - цветовете, от които се нуждаете

Металният стол Erato ви дава възможност да се спрете на цветовете, от които се нуждаете за да постигнете желания от вас интериор. Металната конструкция на стола се предлага в 30 различни цвята.

Те варират от най-светлия до най-тъмния, като е нанесена на прахов принцип. Този метод за боядисване гарантира, че столът ще има равномерно покритие по повърхността, а също така и, че нанесената веднъж боя няма да се изтърка лесно.

Освен конструкцията, тапицерията също може да се поръчва според вашите нужди. Тя би могла да бъде от изкуствена кожа или от смарт текстил, като и двата варианта предлагат богата цветова палитра.

Смарт текстилът позволява да избирате от 19 различни разцветки, докато изкуствената кожа се предлага в 12 нюанса.

Удобен и лек, с класически размери

Този стол е удобен и лек, като теглото му от 8 килограма е малко на фона на неговата метална конструкция. Той има ширина от 47 см, дължина от 53 см, както и височина от 91 см в най-високата част на облегалката.

Уникално качество

Както всички артикули на “Метаксакис”, столът Erato също притежава изключително високо качество. Със своята метална конструкция и стоманени скосени крака, той се предлага с 10 години гаранция.

Столът е подходящ за вътрешна употреба, като спазването на това условие гарантира, че ще се радвате на този изискан артикул много дълго време.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.