0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 25 календарни дни

Възможни варианти

Спецификации

  • Висококачественa метална конструкция с тапицирана седалка и облегалка.
  • Стоманени скосени крака
  • Висококачественa металена конструкция.
  • Стол подходящ за вътрешна употреба.
  • Възможност за избор на цвят.

(WxDxHS/H): 66x70x41/81cm

» 10 години гаранция

Металният стол Erato_L е един чудесен избор, който може да освежи и внесе удобство и стил на всяко едно място. Независимо дали искате да обзаведете хотел или ресторант, бар или клуб, Erato_L е един избор, за който несъмнено няма да съжалявате.

Столовете от този модел могат да се впишат в различни типове интериор, с което няма да съжалявате нито за миг, че сте инвестирали в подобно решение.

Изключителна гъвкавост при избора на дизайн

Металната конструкция на този стол модел Erato_L е изключително здрава и надеждна, което я прави отличен избор за случаите, в които се надявате закупеното от вас обзавеждане да издържи за дълго, дори и ако е подложено на голямо натоварване.

Металът прави столовете от този модел по-здрави и непретенциозни, отколкото ако бяха изработени от класическо дърво. Освен това, повърхността на металната конструкция е обработена с висококачествена боя.

Тя се нанася прахово, което гарантира равномерно положен цвят, който не се лющи, а остава за постоянно, дори и при много интензивно ползване. Освен че можете да подберете за вас подходящия цвят за металната конструкция, можете да импровизирате и по отношение на тапицерията.

Изкуствената кожа е единият от вариантите, които се предлагат за тапицерия. Тя е много лесна за поддържане, а качеството ѝ е много високо. Цветовият избор е добър, като имате възможност да се спрете на един от 12 налични цвята.

Ако решите, че кожата не е подходяща за вас, можете да заложите на смарт текстил. Той се предлага в широка гама от цветове, като на ваше разположение са 19 различни решения, вариращи от най-светлите до най-тъмните възможни тонове.

Гаранция за високо качество

Столът Erato_L се предлага с гаранция от 10 години. Разбира се, от вас се очаква да използвате тази мебел по предназначение, а именно да я използвате на закрито. Имайте предвид, че този тип мебели не са пригодени да издържат на вредното влияние на ултравиолетовите лъчи и дъждовете.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти