0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 25 календарни дни

Възможни варианти

Спецификации

  • Висококачественa метална конструкция с тапицирана седалка и облегалка.
  • Стоманени скосени крака
  • Висококачественa металена конструкция.
  • Стол подходящ за вътрешна употреба.
  • Възможност за избор на цвят.

(WxDxHS/H): 54x58x48/82cm
0,30m3 /1pc 7,8 kg

10 години гаранция

Металният стол Erato / P-2 е едно уникално решение, което съчетава визия, качество и цена в едно. Той предлага удобни странични облегалки, както и комфортна тапицирана седалка и задна облегалка.

Снабден с висококачествена метална конструкция, металният стол Erato / P-2 е едно оптимално решение, с което да обзаведете всеки един ресторант, клуб или бар. С тегло от 7,8 килограма, Erato / P-2 е също така и изключително лек и лесен за преместване, когато това е необходимо.

Вариации на дизайна

Металният стол Erato / P-2 предлага изключително богата вариация на дизайна, която може да го адаптира деликатно към всеки един интериор. Нека да започнем с металната конструкция, която се предлага в 30 различни цвята.

Боята е нанесена върху нея на прахов принцип, което от своя страна има няколко предимства. Едното е това, че праховото нанасян е по-дълготрайно във времето и води до по-бавно стареене на обработената повърхност. Другото е това, че нанесена на този принцип, боята трае по-дълго време.

И докато металната конструкция е от значение, то тапицерията е два пъти повече. Именно тя ви дава възможност да адаптирате дизайна към нуждите на заведението, където ще използвате тези столове.

Предлагат се на вашето внимание 19 цвята текстилна тапицерия, която не само ще определи начина, по който столовете изглеждат, но ще гарантира и максимално удобство.

Ако това не е което търсите, металният стол Erato / P-2 ви предлага и вариант с 12 цвята изкуствена кожа, от които да изберете най-подходящия.

Гарантирано качество

Подобно на всички други артикули в “Метаксакис”, този стол също предлага изключително високо качество на изработката. Той върви с 10 годишна гаранция, която сама по себе си подсказва, че това е един артикул от наистина висок клас.

Подходящ за ползване на закрито, както и на покрити веранди и други подобни, стига да бъде далеч от вредните ултравиолетови лъчи и да не се мокри при лоши метеорологични условия.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти