0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 15 календарни дни

Възможни варианти

Спецификации

  • Дизайна е вдъхновен от Айфеловата кула.
  • Висококачественa стоманена конструкция с тапицирана седалка и облегалка.
  • Стол подходящ за вътрешна употреба.
  • Възможност за избор на цвят.
(WxDxH): 44x48x47/81cm
0,32m3 /2pc 7,1 kg

» 10 години гаранция

Метален стол Imperial предлага на вашето внимание една изключително висококачествена стоманена конструкция, която се предлага в различни цветове. Вдъхновен от дизайна на Айфеловата кула, този прекрасен стол олицетворява стила и качеството на мебелите на “Метаксакис”

Снабден е с комфортна тапицирана седалка и облегалка, които допринасят не само за постигането на максимално удобство на вашите гости, но също така и до достигането на максимално добър дизайн.

Адаптивност според нуждите на вашия интериор

Металният стол Imperial може да се впише във всеки интериор посредством богатата гама от цветове, които предлага. Този стол ви дава възможност да допълните още един елемент в постигането на дизайнерско съвършенство.

Нека вземем за пример металната конструкция. Освен изключително здрава и със скосени крака, представляващи гаранция за стабилност, тази конструкция ви дава избор да се спрете на един от 30 цвята, които варират в изключително широк диапазон.

Освен в метала, металният стол Imperial ви дава възможност да се възползвате и от вариации в самата тапицерия. Тук изборът е между изкуствена кожа и смарт текстил, като от тук можете да се възползвате и от различен брой цветови решения.

Ако предпочитате да видите вашия стол Imperial в изкуствена кожа, тогава пред вас има 12 различни цветови избора. Ако пък от своя страна решите да се спрете на смарт текстил варианта, тогава цветовата гама е в 19 различни десена.

По този начин лесно ще можете да комбинирате столовете с всичко, което сте изградили до сега, независимо в каква насока са цветовете. Това прави този модел подходящ за всеки клуб, хотел, ресторант, бар и много други.

Гарантирано най-високо качество

Този модел стол е пример за високото качество на “Метаксакис”. Предлага се с 10 години гаранция, като вие ще можете да ползвате този артикул много след изтичането на гаранционния срок. Разбира се, това важи за случаите, в които моделът се ползва по предназначение. Имайте предвид, че това е артикул, който е подходящ единствено за вътрешно ползване.

Удобен за ползване

Този стол е изключително удобен за ползване във всяко отношение. С тегло от едва 7,1 кг, той е достатъчно лек за да може да се мести без проблем от едно място на друго, както от вас, така и от вашите гости.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.