0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 25 календарни дни

Възможни варианти

Спецификации

  • Висококачественa метална конструкция с тапицирана седалка и облегалка.
  • Стоманени скосени крака
  • Стол подходящ за вътрешна употреба.
  • Възможност за избор на цвят.
(WxDxHS/H): 109x63x46/83cm
0,60m3 /1pc 22,0 kg

» 10 години гаранция

Металният стол Inga_D е един изключително елегантен стол със силно ваканционно излъчване. Той е предназначен за ползване на закрити пространства, а през лятото и на покрити веранди, където няма да се мокри от дъждовете.

Подходящ е за всеки ресторант и хотел, като внушава на своите ползватели усещане за свободно време и ваканция. Той е предназначен за ползване от двойки, тъй като е двуместен и предлага достатъчно пространство.

Използван от сам човек, той предлага достатъчно място на което да поставите чанта и други лични вещи, за които често търсим място когато сме на заведение.

Дизайн, който се адаптира

Металният стол Inga_D предлага дизайн, който може да се адаптира към вашите нужди. Възможността да избирате от различни типове тапицерия и голямо разнообразие от цветове на металната конструкция го правят лесен за вписване в интериора, независимо от неговата насоченост.

Металният стол Inga_D ви позволява да избирате от 30 различни цвята на металната конструкция, а по отношение на тапицерията можете да се спрете на две възможности - изкуствена кожа или смарт текстил.

Ако се спрете на варианта изкуствена кожа, тогава пред вас стои възможността да избирате измежду 12 цвята. Налични са всички основни нюанси, а самата изкуствена кожа е много качествена и се поддържа изключително лесно.

Металният стол Inga_D се предлага и във вариант с тапицерия от смарт текстил. Този тип материя се предлага в по-голямо разнообразие, като тук можете да избирате измежду 19 различни цвята.

Масивна и издръжлива конструкция

Тъй като е подходящ за двама, този стол предлага наистина много устойчива конструкция. Той има стоманени скосени крака, които без проблем да издържа теглото на двама души.

Разбира се, това оказва влияние и върху тежестта на самия стол, който възлиза на 22 килограма. Това го прави малко по-тежък от средното, но от друга страна все пак позволява да се мести сравнително лесно.

Гаранция за качество

Този стол се предлага с гаранция за качество, която от своя страна е валидна във всеки случай, стига да сте използвали стола по предназначение. Това означава, че можете да разчитате на гаранционен срок от 10 години, което е идеален пример за високото качество и здравина на продуктите с марка “Метаксакис”.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти