0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 25 календарни дни

Възможни варианти

Спецификации

  • Висококачественa метална конструкция с тапицирана седалка и облегалка.
  • Стоманени скосени крака
  • Стол подходящ за вътрешна употреба.
  • Възможност за избор на цвят.
(WxDxHS/H): 60x63x46/83cm
0,34m3 /1pc 13,6 kg

» 10 години гаранция

Още: тапицирани метални столове

Inga_P е метален стол с тапицерия, който принадлежи към луксозния клас. Стилен и елегантен, той притежава визия, която лесно може да го отличи от всичко, което досега сте виждали на пазара.

Inga_P има топ качество, което се отличава на фона на изключително атрактивната цена на този продукт. При всички положение ще получите много повече, отколкото давате, а освен това можете да работите върху дизайна, така че да го адаптирате.

Inga_P и адаптивния дизайн

Inga_P предлага на всеки потребител възможността да избере сам как трябва да изглежда неговия стол от този модел. Имате възможност да поръчате артикула като заявите какъв цвят предпочитате да е металната конструкция.

На ваше разположение са 30 различни цвята, сред които да изберете този, който най-много ви подхожда и най-добре се вписва във вашия интериор. Металната конструкция се боядисва на прахов принцип. Това е съобразено с по-високия интензитет, с който се ползват столовете в ресторантите и хотелите и има за цел да запази вашия Inga_P за дълго.

Тапицерията според нуждите

Тапицерията на един стол е дори по-важна от металната конструкция по отношение на това дали ще се впише този стол в обстановката или не. Това важи особено много за Inga_P, който е покрит в тапицерия в по-голямата си част.

При избора на тапицерията трябва да се започне от материята, с която желаете да бъде покрита металната конструкция. Тя може да бъде изкуствена кожа с много високо качество или пък да е изработена от смарт текстил.

Ако изберете изкуствената кожа, вие имате на разположение 12 цвята, в които да поръчате този стол. Това е чудесна възможност, тъй като тук присъстват на практика всички по-основни цветове.

Ако изберете да заложите на смарт текстил, имате дори още по-голям избор. Този вид текстилна тъкан е на ваше разположение 19 различни цвята. Всеки един от тях може да е вашият цвят, който да допълни интериора до съвършенство.

Произведен с най-високо качество

Inga_P е метален стол с висококачествена тапицерия, който може да се използва изключително интензивно, но при условие, че това се прави на закрито. Столът се предлага с 10 години гаранция, което подчертава още един път топ качеството на продуктите, с които се създават моделите на “Метаксакис”.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти