0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 25 календарни дни
302.00 лв. (без ДДС)
Цена с ДДС: 362.00 лв.

Възможни варианти

Количество:

Спецификации

  • Стоманен прахово боядисан стол.
  • Елегантна оплетка от гладко полиестерно въже.
  • Възможност за различни цветове.
  • Подходящ за вътрешна употреба.

» W: 57 см.
» L: 59 см.
» H: 47/83 см.
» 8.0 кг. - 1бр. - 0.30 м3

» 10 години гаранция 

Металният стол Monaco / P предлага един специален дизайн, който със своята небрежна и леко екзотична, но съчетана с аристократична нотка в своята визия успешно може да създаде усещане за ваканция и за Средиземноморие.

Макар и с ясно подчертано ваканционно излъчване, този стол е подходящ за вътрешна употреба. Мрежестата му облегалка предлага функцията “проветряване”, а ако все пак трябва да се ползва на открито, това трябва да е под навес и на веранда със заслон.

Столът е един изключително добър избор за кафенета и ресторанти. Можете да го използвате в хотели и други заведения за настаняване.

Дизайн, който е съобразен с вашия вкус

Металните столове модел Monaco / P се предлагат на вашето внимание с възможност да бъдат адаптирани към вашите нужди. Металната конструкция на столовете е възможна в 30 различни цвята.

Не по-различно стоят нещата и по отношение на тапицерията, която се предлага също в голямо разнообразие от цветове. Ако изберете тапицерия от изкуствена кожа, тогава можете да избирате измежду 12 цвята.

Ако пък сте почитатели на друг тип материи, тогава има възможност да изберете смарт текстил. Той от своя страна е на разположение в 19 различни разцветки, с които можете да допълните всеки интериор

Изключително качество и надеждност

Моделът стол Monaco / P се предлага с 10 години гаранция, която разбира се важи ако ползвате тази мебел по предназначение. Във всеки случай, “Метаксакис” е име, което се свързва с дълъг живот на произведените мебели.

Повърхността на металната конструкция е прахово боядисана. Това я прави един чудесен продукт за място, на което се предполага да има по-голям наплив от хора и посетители.

Параметри

Този стол е масивен и има тегло от 8 килограма. Макар че тежи на мястото си, той все пак не е труден за преместване когато това е необходимо. Височината на стола е 83 сантиметра при най-високата част на облегалката, а при седалката е 43 сантиметра. Дълбочината му е 59 сантиметра, а ширината е 57.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.