0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 25 календарни дни

Възможни варианти

Спецификации

» W: 57 см.
» L: 59 см.
» H: 47/83 см.
» 8.0 кг. - 1бр. - 0.30 м3

» 10 години гаранция 

Металният стол Monaco P / F е един продукт на мебелната марка “Метаксакис”, който ви предлага типичното за бранда топ качество, удобство и здравина. Като добавим и отличните цени, вече няма как да не привлечем вниманието ви.

Този стол е изключително добър избор за всяка ситуация, в която трябва да предоставите на своите гости атрактивен дизайн и максимално удобство, тъй като рядко може да се намери артикул, при който тези два елемента да се съчетават толкова добре.

Адаптивен дизайн

Металният стол Monaco P / F позволява висока степен на адаптиране на своя дизайн към нуждите на вашия хотел, ресторант или бар. Предлага се възможност за посочване на цвета, в който искате да бъде изработен стола, като това обхваща всяка част от него.

Металната конструкция например се предлага в 30 различни цвята. От най-светлия до най-тъмния, те се прилагат на прахов принцип, с което се постига плътен и равномерно нанесен цвят, който да издържи дълго време без проблем.

От своя страна, тапицерията също може да се нагоди към нуждите на дизайна. Тя дава възможност за избор между смарт текстил и изкуствена кожа. Изкуствената кожа се предлага на ваше разположение в 12 цвята, а смарт текстилът може да ви изненада с изключителните 19 възможности.

Металният стол Monaco P / F е синоним на високо качество

Металният стол Monaco P / F се е превърнал в синоним на качество и е гордост за “Метаксакис”. Като един артикул, който няма да ви разочарова в нито един момент, този стол се предлага с гаранция от 10 години, което говори за неговата впечатляваща здравина и дълготрайност във времето.

Металният стол Monaco P / F е с тегло от 8 килограма, което прави лесно преместването му от едно място на друго и все пак го прави един по-масивен модел, който в някои аспекти показва качества на кресло, което от своя страна не оставя и грам съмнение в комфорта, който той предоставя.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.