0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 15 календарни дни
206.00 лв. (без ДДС)
Цена с ДДС: 247.00 лв.

Възможни варианти

Количество:

Спецификации

  • Висококачественa метална конструкция с тапицирана седалка и облегалка.
  • Висококачественa метална конструкция.
  • Стол подходящ за вътрешна употреба.
  • Възможност за избор на цвят.
(WxDxH): 58x59x47/80cm
0,32m3 /1pc 8,1 kg

» 10 години гаранция

Металният стол Nolan/P е един модел, който се отдалечава от класиката, но за сметка на това може да се определи като много шик. Той е подходящ за кафенета и ресторанти, клубове, снек барове, хотели и много други подобни.

Металният стол Nolan/P ще допринесе за това да изградите успешно желания интериор, без да правите компромиси с това. Той е изключително ефектен, носи усещане за ново, свежо и оригинално.

Изработка с най-високо качество

Металният стол Nolan/P предлага висококачествена метална конструкция с тапицирана седалка и облегалка. Той е мек и удобен за използване, предлага максимален комфорт, като в същото време е лек и удобен за ползване и преместван.

Неговата висококачествена метална конструкция е обработена с боя, която е нанесена на прахов принцип. Това позволява да изберете максимално устойчив на влияния модел, който няма да загуби блясъка си скоро след покупка.

Този стол на “Метаксакис” е подходящ за вътрешна употреба. Той не е създаден да издържа на вредните ултравиолетови лъчи или на дъжд. Ако се съобразите с това, столът ще ви зарадва с гаранция от 10 години.

Възможност за избор на цвят и адаптиране на дизайна

Металният стол Nolan/P ви дава възможност да адаптирате дизайна на стола към интериора на помещението, за което го купувате. Това ще ви позволи да допълните съвършено дизайна по начин, който е най-подходящ в случая.

Имате опцията да се спрете на 30 различни цвята, всеки от които има своите предимства и може да е точният за вашия дизайн и интериор. Освен това, можете да напаснете и тапицерията.

Тя може да бъде от изкуствена кожа или пък от смарт текстил. Ако смятате, че смарт текстилът е по-подходящата опция за вас, тогава имате избор да се спрете на един от 19 различни цвята.

Другият вариант е да заложите на изкуствена кожа. Тя може да ви предложи изключително високо качество, което ще ви позволи не само успешен дизайн, но и лесна поддръжка.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.