0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 25 календарни дни

Възможни варианти

Спецификации

  • Метален прахово боядисан стол.
  • Възможност за различни цветове.
  • Подходящ за вътрешна употреба.
» W: 57 см.
» L: 53 см.
» H: 46/83 см.
» 10.1 кг. - 1бр. - 0.30 м3

» 10 години гаранция 

Ако търсите най-удачното решение, с което да обзаведете вашия ресторант, бар или хотел, “Метаксакис” със сигурност няма да ви ориентира в грешната посока. Ние сме едно от имената, при които ще намерите най-високо качество на предлаганите продукти и това не бива да се поставя под съмнение.

Един от моделите столове, които предлагат най-добро съчетание за да отговорят на вашите нужди и които ще създадат най-лежерно ваканционно усещане са столовете Saint Tropez.

Елегантен дизайн

Столът Saint Tropez се отличава с елегантен дизайн, който ще внесе немалка доза шик и финес във всяка една обстановка. Той предлага семплота и оригиналност, които са вплетени по един перфектен начин.

Дизайнът на този стол е заложил на сложната комбинация между удобство и външен вид, като в случая не се прави компромис с нито едно от тях. Изборът на конструкция и цветове са изцяло насочени в тази посока.

Гаранция за високо качество

Металният стол Saint Tropez се предлага с гаранция от 10 години. Това е типично за продуктите на “Метаксакис”, които се отличават с изключително високо качество и надеждност.

Разбира се, вие трябва да използвате този артикул по предназначение, а именно да избягвате контактите му с външната среда. Той е създаден за ползване на закрито и единствено по този начин може да ви служи както се очаква от него.

За да адаптирате своя дизайн

Столовете Saint Tropez не само съчетават всичко необходимо за да постигне оптимално добър дизайн във всяко едно помещение, но дават възможност и за моделиране на дизайна в посока, която ви предлага неограничени опции.

Металната конструкция на Saint Tropez моделът може да се поръча в различни цветове, като се предлагат 30 различни възможности. Това е един чудесен избор, от който можете да изберете най-удачното решение.

По подобен начин стоят нещата и по отношение на тапицерията. Тя също дава големи възможности за модифициране, като на първо място трябва да споменем това, че имате избор между изкуствена кожа и смарт текстил.

Ако изберете смарт текстил, вие залагате на удобството, тъй като тази материя е изключително приятна на допир. Тя се предлага в 19 различни цвята и изборът е наистина внушителен.

Изкуствената кожа от своя страна е по-лесна за поддържане, тъй като самото естество на материята го предполага. В същото време, все още имате не малък избор и можете да се спрете на един от 12 цвята, сред които съществуват всички основни цветове.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.