0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 25 календарни дни
265.00 лв. (без ДДС)
Цена с ДДС: 318.00 лв.

Възможни варианти

Количество:

Спецификации

  • Висококачественa метална конструкция с тапицирана седалка и облегалка.
  • Метални скосени крака
  • Стол подходящ за вътрешна употреба.
  • Възможност за избор на цвят.
  • Възможност за избор на крака - дървени(бук) или метални.

» W: 56 см. ; L: 63 см. ; H: 84 см. - 12.1 кг.

» 10 години гаранция

Металният стол Trento / M е модел с интересен и модерен дизайн. Той може да се използва както у дома, така и в различни видове заведения, в това число хотели, ресторанти, барове, снек барове и много други подобни.

Имате опция за адаптиране на дизайна

Металният стол Trento / M ви дава възможност да адаптирате неговия дизайн към вашите собствени нужди и интериора на мястото, където ще го поставите. Имате възможност да избирате измежду голямо разнообразие от цветове, както на тапицерията, така и на стоманената конструкция.

Конструкцията на стола може да се поръча в 30 различни цвята. Тя гарантира високо качество на боята и цвета, като това се дължи на специалната методика за прахово боядисване.

Тапицерията от своя страна се предлага като изкуствена кожа с изключително високо качество или като смарт текстил. Съответно, ако изберете варианта със смарт текстил, вие ще можете да се спрете на един от 19 възможни цвята. Ако пък заложите на изкуствена кожа, тогава изборът ви е измежду 12 доста атрактивни възможности по отношение на цвета.

Метален стол Trento / M - гаранция за високо качество

Металният стол Trento / M е един пример за високо качество, което не е изненада щом говорим за продукти на “Метаксакис”. Гаранционният срок е 10 години, което само по себе си говори за високото качество на продукта. Разбира се, гаранцията важи ако този артикул се ползва по правилния начин, а именно в закрити помещения.

Металният стол Trento / M предлага максимален комфорт

Малко мебели могат да се похвалят с това, че предлагат толкова високо ниво на удобство и комфорт, колкото мебелите на “Метаксакис”. Този висококачествен стол се предлага с изкусно изработена тапицерия, която не само изглежда добре, но е също така и изключително удобна.

Нейната мекота, анатомично оформената облегалка за гърба, скосените облегалки за ръце и всичко друго заедно формират един топ продукт, който да ви осигури удобство на изключително атрактивна и изкушаваща цена.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти