0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 15 календарни дни

Възможни варианти

Спецификации

» L : 53 см.
» W : 45 см.
» H : 88 см.

» 6.4 кг.

» 10 години гаранция

Металният стол Vaterlo е модел, който ще може без проблем да удовлетвори дори и най-претенциозните потребители. Моделът съчетава куп предимства, сред които трябва да споменем отличната цена, стилен дизайн и изключителна гаранция за качество.

Съчетаващ модерен стил и класически ретро дизайн, този модел може да се впише еднакво добре в най-модерната и в най-консервативната класическа обстановка. Той ще се съчетае успешно с интериора на вашия дом, вила, хотел, ресторант или офис.

Дизайн, който е специално адаптиран към вашите нужди

Металният стол Vaterlo се предлага на ваше разположение в 30 различни цвята. При поръчка трябва да заявите какъв е вашият избор на цвят, след което ще получите доставката си в рамките на 15 дни.

Оцветяването се прави по специален прахов принцип, който има редица предимства и преимущества. Сред положителните страни е, че така нареченото прахово нанасяне гарантира, че боята ще се нанесе по-равномерно по повърхността, което ще допринесе за по-естетичния краен резултат.

Гаранция за качество

Металният стол Vaterlo се предлага с гаранция от 10 години, като вие положително ще можете да използвате този модел без проблем и много след изтичането на този срок. Разбира се, трябва да се съобразите с неговото предназначение, тъй като този модел е създаден специално за ползване на закрито.

Удобство и комфорт

Металният стол Vaterlo е изключително удобен, както по отношение на необходимата поддръжка, така и за ползване. Той се почиства лесно, седалката му е комфортна, а облегалката предлага функцията “проветряване”, тъй като по-голямата част от към гърба остава открита.

Металният стол Vaterlo е изключително лек и лесен за местене, тъй като теглото му е едва 6,4 килограма. Това е впечатляващо, особено за метален стол, чиято метална конструкция би следвало да е по-тежка. Това обаче тук не е така.

Височината е класическа и достига 88 сантиметра. Седалката на стола е широка 45 сантиметра, а дълбочината е 53 сантиметра.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти