0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 15 календарни дни

Възможни варианти

Спецификации

  • Висококачествен стоманен стол.
  • Стол подходящ за вътрешна употреба.
  • Възможност за избор на цвят.
  • Комфортна облегалка с функция "проветряване".

» L : 51 см.
» W : 53 см.
» H : 88 см.

» 7.4 кг.

» 10 години гаранция

Металният стол Vaterlo / P е едно решение, което е на първо място елегантно, след което се подреждат цял куп качества, заради които можем да го поискаме в своя офис или заведение.

Създаден на базата на сложно съчетание между съвременен и ретро стил, този артикул може именно по тази причина да се съчетае успешно с цял куп дизайнерски решения.

Как изглежда

Моделът стол Vaterlo / P предлага една изчистена визия, която е лишена от ненужни детайли и елементи. Той е изработен от стомана, но въпреки това е изключително лек и има тегло от едва 7,4 килограма.

Столът Vaterlo / P има изключително лесна за поддържане гладка повърхност, която не е допълнително облицована с тапицерия или нещо друго. Тя е покрита единствено с боя, нанесена на прахов принцип.

Изключително удобство във всеки аспект

Макар и столът да не е тапициран, от него можете да очакват изключително удобство. Неговата облегалка предлага функцията “проветряване”. Това се постига чрез стратегически разположени опори, които прикрепят гърба по време на почивка.

В същото време се осигурява и достатъчно празно пространство, което позволява на кожата да диша, но без да я спарва. Освен това, удобната седалка е перфектният пример, който показва, че пълен комфорт може да се постигне и без тапицерия.

Да не споменаваме и това колко лесно се поддържа един стол като този, имайки предвид изключително гладката му повърхност. Това значително ще ви облекчи по отношение на грижите и поддръжката, които полагате.

Гаранция за качество

Този стол е подходящ само за вътрешна употреба. Това оказва влияние и на по-дългата гаранция, която е 10 години. Това несъмнено оказва доста сериозно влияние на възможността той да се запази в отлична форма, имайки предвид, че няма да се излага на външни метеорологични условия.

Праховото нанасяне на боята от своя страна ви обещава много дълъг експлоатационен период, в който няма да имате проблем с боята.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.