0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 15 календарни дни

Възможни варианти

Спецификации

» L : 51 см.

» W : 53 см.

» H : 88 см.

» 7.4 кг.

» 10 години гаранция

Металният стол Vaterlo / P - V има дизайн, който креативно съчетава абсолютна класика и съвременен стил. Това се постига трудно, но за сметка на това позволява полученият модел да се слее успешно с дизайна както на класическо издържани помещения, така и на места, където интериорът е най-съвременен.

Как да изберем сами дизайна на стола Vaterlo / P - V

Металният стол Vaterlo / P - V дава възможност да избирате само някои аспекти на неговия дизайн. Това позволява да го адаптирате по-успешно към интериора, в който той ще трябва да се впише.

Нека започнем от металната конструкция, която се боядисва прахово. Тя ви предлага избор от 30 различни цвята, които варират от най-светли до най-тъмни, преминавайки през всякакви причудливи разцветки.

Тапицерията от своя страна ви позволява да избирате между изкуствена кожа и смарт текстил. И двете решения си има своите положителни страни. Така например, кожата е произведена с изключително високо качество и се почиства много лесно, а смарт текстилът предлага възможност да се постигне максимално ниво на комфорт.

Кожата се предлага в 12 цвята, а при текстилната смарт тапицерия можете да избирате от 19 различни разцветки.

Какво трябва да знаем

Този изключително висококачествен стоманен стол е подходящ за вътрешно ползване и не е удачен избор за външна употреба. Текстилната тапицерия не е предназначена за външни условия, като например дъжд или ултравиолетови лъчи.

Възможността за избор на цвят ви позволява да се доближите максимално до идеята за съвършенство, а удобството е напълно гарантирано. Комфортна облегалка с функция “проветряване” позволява да се чувствате удобно на този стол дори и през най-топлите летни дни от годината.

Параметри на металния стол Vaterlo / P - V

Теглото на този стол достига 7,4 килограма, а неговата височина е 88 сантиметра. На ширина 53 сантиметра, а дължината е 51 сантиметра. При правилна експлоатация този стол се предлага с гаранция от 10 години.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти