0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 15 календарни дни

Възможни варианти

Спецификации

  • Висококачествен стоманен стол.
  • Стол подходящ за вътрешна употреба.
  • Възможност за избор на цвят.
  • Комфортна облегалка с функция "проветряване".

» L : 53 см.
» W : 45 см.
» H : 88 см.

» 6.4 кг.

» 10 години гаранция

Металният стол Vaterlo/V е един артикул на Метаксакис, който предлага изключително атрактивен дизайн и високо качество. Той носи един лек полъх от миналото, като умишлено е изработен в ретро стил.

Столът напомня за старомодните дървени модели, които някога можеха да се видят във всеки европейски дом, но с тази разлика, че този модел е съобразен с най-високите стандарти за здравина и безопасност, като е направен на основата на метална масивна конструкция.

Стилен и подходящ за всеки интериор

Благодарение на класическите си елементи в изработката, столът лесно може да се впише и да допълни различни типове интериор - като се започне от най-модерните и се стигне до най-старомодните.

Към това допринася и възможността при поръчка да зададете собствени изисквания към този артикул. Дадените цветове са примерни, като в това отношение имате огромен избор от възможности.

Така например, текстилната тапицерия се предлага в 19 цвята, които минават през всички цветове от бяло до черно. Тапицерията от изкуствена кожа от своя страна се предлага в 12 цвята и е изключително лесна за поддържане и почистване.

Металната конструкция на стола се предлага в 30 цвята. Боята е нанесена прахово, което води до по-траен цвят и по-висока устойчивост на повърхността към издраскване и триене.

Високото качество е гарантирано

Високото качество на този стол е гарантирано с това, че за направата му е използвана стомана, която е неподатлива на корозия и изкривявания. Столът все пак е предназначен за вътрешно ползване, което се дължи на тапицерията на седалката.

Гаранцията при правилното му експлоатиране достига 10 години, което само по себе си говори за качеството, което Метаксакис влага във всички свои продукти.

Допълнителни детайли

Столът е с тегло от едва 6,4 кг, като това го прави изключително лек и удобен за местене и пренасяне когато това е необходимо. В най-високата си част той е 88 сантиметра, което е класическа височина за стол с интериорно предназначение и ползване.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.