0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 15 календарни дни

Възможни варианти

Спецификации

(WxDxH): 44x48x47/83cm

0,32m3 /4pc 6,2 kg

» 10 години гаранция

Металният стол School / M е едно универсално решение, което може да намери приложение на най-различни места, включително у дома, в образованието и в различни заведения за хранене. Той предлага изчистен дизайн и ненатрапчиви форми, удобен е и пристига с гарантирано качество.

Столът е подходящ за всеки случай, в който търсите нещо удобно и практично, лесно за поддръжка и приятно от гледна точка на стил и изработка. Предлага се в различна цветова гама, като има възможност да изберете цвят според нуждите на помещението, на което ще го използвате.

Столът е прахово боядисан, което гарантира че ще се постигне високо качество на цвета, изразяваща се в ясно забележима наситеност и дълбочина.

Гаранция за качество

Столът се предлага с гаранция от 10 години. Това идва за да ви подскаже, че артикулът е изключително здрав и устойчив. Разбира се, гаранцията важи при правилното използване на стола School / M, а именно за използването му на закрито.

Артикулът е сред малкото, които със сигурност ще изглеждат по начина, по който са изглеждали в деня на закупуването си, дори и 10 години след покупката. Това го прави отличен избор за места, на които се провеждат обучения, събират се курсанти и много други.

Практичен във всяко отношение

Освен че се предлага на много добра цена, този стол е практичен и в редица други отношения. Той е изключително лесен за поддържане и почистване, което отново подчертава колко е подходящ за ползване в училища, както и на всякакви други места, на които се провеждат обучения.

Със своето тегло от 6,2 килограма, той е лек и лесен за местене от едно място на друго. Височината при горния ръб на облегалката е 83 сантиметра, а при седалката е 47 сантиметра. Самата седалка е с ширина от 44 сантиметра и дълбочина от 48 сантиметра. Размерите и теглото го правят удобен не само за преместване, но и за съхранение, когато това е необходимо.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.