0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 15 календарни дни

Възможни варианти

Спецификации

(WxDxH): 44x48x47/83cm

0,32m3 /4pc 4,2 kg

» 10 години гаранция

Металният стол School е един от най-изчистените и класически оформени модели столове, които можете да намерите въобще. Това е съвсем естествено, имайки предвид това, че неговото основно предназначение е за ползване в колежи, университети, училища и различни видове лекционни зали, в които се провеждат занятия и се четат лекции.

Столът School е подходящ за места, на които се събират много хора, тъй като неговата повърхност е изключително лесна за поддържане. Тя е удобна за почистване, като в допълнение не е склонна да трупа прах и други замърсявания по себе си.

Столът е със стандартни размери, като в най-високата си част при облегалката достига височина от 83 сантиметра. Седалката е на височина 47 сантиметра, като нейната дълбочина и ширина са съответно 48 на 44 сантиметра.

Металната конструкция

Металната конструкция на този стол е изключително олекотена и това го прави лесен за преместване и пренасяне. Теглото на този стол е едва 4,2 килограма, което го прави едно от най-леките и удобни за целта решения. Освен това, самата метална конструкция е изработена по начин, който позволява отделните столове лесно да се съхраняват един върху друг при нужда.

С или без тапицерия

Столът от модел School се предлага в два варианта. Класическата дървена седалка и облегалка могат да се ползват така, без върху тях да се поставя нищо и това е едната възможност пред вас.

Другият вариант е да се постави тапицерия, която може да бъде изработена от изкуствена кожа или съответно от текстил. Изкуствената кожа е по-лесна за поддържане. Тя се предлага в 12 различни цвята според нуждите на интериора. Текстилът от своя страна е дори още по-разнообразен, тъй като предлага 19 различни цвята.

Подходящ за вътрешна употреба

Независимо дали е тапициран или не, този модел стол School е подходящ за вътрешна употреба. Той не е предназначен за ползване на открито, което обаче се отразява и на гаранционния срок. В случая той е 10 години.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.