0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 25 календарни дни

Възможни варианти

Спецификации

» W: 57 см.
» L: 60 см.
» H: 45/71 см.
» 7.9 кг. - 1бр. - 0.30 м3

» 10 години гаранция 

Столът Arizona е подходящ за поставяне в различни институции, офиси, кабинети, канцеларии и учебни заведения. Той е отлично решение, което изисква минимална поддръжка, но за сметка на това дава здравина, удобство и практичност.

Столът от този модел притежава лесно забележимо и доловимо класически излъчване, което деликатно прелива в ретро дизайн. Леко старомодното излъчване е това, което се търси при създаването на този модел, тъй като се цели възраждане на качеството и дълготрайността, съчетани с усещане за консерватизъм и семпла красота.

Вариации по отношение на дизайна

Тапицерията на този стол модел Arizona се изработва от изкуствена кожа с много високо качество. Тя се поръчва индивидуално, тъй като цветовата гама е голяма и моделът трябва да се нагоди към предпочитанията на клиента. На разположение са 12 различни цвята, от които можете да изберете този, който най-много допада на личните ви нужди и на интериора на помещението.

Ако от друга страна предпочетете столът да бъде тапициран не с изкуствена кожа, а в текстил, тогава изборът пред вас е още по-голям. Имате на разположение 19 цвята, от които да изберете най-подходящия за вас.

Металната конструкция на този стол може да се поръча също според нуждите на интериора. Тя се предлага в широка гама от възможни решение, сред които има както класически, така и по-нестандартни възможности. Металната конструкция се предлага на ваше разположение в 30 различни цвята.

Високо качество във всеки един аспект

Високото качество на използваните материали и фактът, че този стол е създаден за ползване на закрито, обуславят неговия дълъг живот, за който той може да ви бъде изключително полезен. Гаранцията на тази мебел е за срок от 10 години.

Боята се нанася прахово, което означава по-плътен и равномерен цвят. Освен това, нанесена по този начин, тя създава оптически по-приятно за окото усещане. Когато столът остарее, той лесно може да се възстанови чрез претапициране и боядисване.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.