0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 15 календарни дни

Възможни варианти

Спецификации

  • Висококачествен метален стол.
  • Стол подходящ за вътрешна употреба.
  • Възможност за избор на цвят.

» 10 години гаранция

Висококачественият метален стол Champagne е един модел, който ще ви гарантира максимално изгодно за вас съчетание между здравина, качество, дизайн и цена. Подходящ за вътрешна употреба, този стол може да преобрази до неузнаваемост вашия бар или ресторант.

Адаптивен дизайн

Металният стол Champagne ви дава възможност за избор на цвят, с което ще можете да го адаптирате много по-успешно в интериора на помещението, което обзавеждате. Той създава изключително настроение, а неповторимото му излъчване няма как да се забрави от вашите клиенти.

Металната конструкция се предлага в 30 различни цвята, като по този начин ще можете да постигнете оптимално добър ефект при сливането на това решение с дизайна на вашето заведение.

Какво представлява

Този стол има удобна дървена седалка. Тя е в естествен за дървото светъл бежов цвят, а върху нея има надписи, които стилно довършват дизайнерската визия на тази мебел.

Има метална облегалка, която е по-скоро символична, но допринася и за постигането на по-голямо удобство и комфорт. Металната конструкция, която играе ролята на крака на стола имитира телта, с която се прикрепва тапата на шампанското към бутилката.

Параметри на стола Champagne

Столът Champagne е с тегло от 9,3 килограма, което се дължи в по-голямата си част на неговата метална конструкция. Макар и да е малко по-тежка, тя от своя страна е изключително масивна и стабилна. В най-високата част при облегалката столът е висок 81 сантиметра.

Гаранция за високо качество

Столът модел Champagne е с гарантирано качество, което е типично за произведените от “Метаксакис” продукти. Гаранцията се издава за срок от 10 години, като вие най-вероятно ще можете да ползвате своя стол още много дълго време след това.

Разбира се, нищо не е съвършено и за да запазите този стол в отлично състояние, вие трябва да се съобразите с правилата за употреба. Такъв един пример е мястото, на което се ползва този стол.

Моделът Champagne е създаден единствено за вътрешна употреба. Ако смятате да го поставяте или използвате на открити места, това трябва да става на покрити веранди или тераси и то само през определен период от годината. Този стол не бива да се мокри или да се оставя на слънце, тъй като не е защитен от ултравиолетовите лъчи.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.