0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 15 календарни дни
204.00 лв. (без ДДС)
Цена с ДДС: 245.00 лв.

Възможни варианти

Количество:

Спецификации

  • Висококачествен метален стол.
  • Стол подходящ за вътрешна употреба.
  • Възможност за избор на цвят.

» 10 години гаранция

Ако търсите подходящо решение за столове, с които да постигнете оптимално добър дизайн във вашия бар или ресторант, ние от “Метаксакис” имаме за вас нещо, с което бързо и лесно ще постигнете желаната цел.

Представяме ви столът Champagne/S-L, който носи уникален почерк и няма как да бъде сбъркан с друг артикул на която и да било друга марка. Уникален дизайн и здравина се съчетават съвършено за да се получи перфектното решение.

Най-добрият избор за всеки бар

Столът Champagne/S-L има дизайн на тапа от шампанско, а металната конструкция на стола имитира телта, която придържа и притиска надолу тапата на шампанското. Столът може не само да допълни дизайна и интериора, но също така да се превърне и в основен акцент.

Адаптивен към всяка обстановка, той се предлага с цвят на металната конструкция в 30 различни разцветки. Боята се нанася прахово за да може да се получи по-плътно покритие и по-устойчив цвят.

Стол Champagne/S-L е сред малкото модели на “Метаксакис”, при които не можете да избирате цвета на тапицерията. Тя умишлено е направена да изглежда по този начин и за да не се получи разминаване с крайната идея, “Метаксакис” предлага стола само с този дизайн.

Параметри

Столът Champagne/S-L е висок 47 сантиметра, а ширината му е 45. Теглото му е 7,8 килограма, като основната част от него се дължи на стоманената му конструкция. Това са класически параметри, които го правят среден по размер и класически избор от гледна точка на практичност при вземане на решение.

Макар и олекотена, тя все пак присъства значително и прави стола масивен и стабилен. Макар и да няма облегалки за гърба или за ръцете, той е изключително удобен.

Гаранция за най-високо качество

Столът Champagne/S-L се предлага с гаранция от 10 години. Това важи за всеки един проблем, стига тази уникална мебел да е ползвана в съответствие с изискванията и основните правила.

Важно е да подчертаем, че столът е създаден за ползване на закрито. Ако сдмятате да го поставяте на открито, това задължително трябва да е под заслон, който да гарантира, че стола няма да се пече на слънцето или да се мокри от дъждовете.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.