Показани 1 от 15 | 72 (5 Страници)

Висококачествени сгъваеми столове от Метаксакис

Сгъваемите столове, подходящи за външно ползване, или наречени още градински, са възможно най-доброто решение за всеки от вас, който възнамерява да обзавежда градина, балкон или друг вид помещение. На вашето внимание сме селектирали изключително разнообразие, сред което да се потопите и да направите правилния избор.

Качеството на мебелите е едно от най-големите им предимства. В това можете и сами да се убедите, посещавайки изложбената ни зала. Имате реалната привилегия да се докоснете до десетките проекти, изпълнени за наши клиенти. В епицентъра на политиката ни заляга стремежът да ви поднасяме единствено висок клас творения, оправдаващи очакванията ви и задоволяващи дори най-капризните вкусове и предпочитания.

Стифиращи се столове за външно ползване

За направата на разноцветните градински сгъваеми столове се използват предимно едни от най-нашумелите напоследък PVC материали, които са предимно в натуралната гама от цветове. Независимо от това към какъв стил интериор се придържате, то нашите стифиращи се столове са в готовност да го допълнят и подчертаят по брилянтен и съвършен начин.

Екзотичният акцент се осъществява благодарение на ратановите мебели, които са едни от най-популярните градински мебели. С този материал се работи изключително лесно, което позволява направата на разноцветни бижута, красящи приказните ви градини. Не в това се състои единственото предимство на ратана. Той е известен още като един от най-здравите материали, за който не се изискват специални грижи и поддръжка, дори и след дълги години експлоатация. Имате възможността да спестите не малка част от времето си, отделено за почистване.

Останалите екстериорни решения са пластмасовите мебели, алуминиевите мебели и тези, изработени от метал. Всички те са в състояние да придадат онзи екзотичен акцент, на който сме се възхищавали години наред по телевизионни реклами, снимки и брошури.

Всички наши градински мебели отговарят на редицата изисквания за висока издръжливост и атрактивна визия. Неповторимият дизайн, в съчетание с модерните и актуални цветове, ще ви накарат да мечтаете. Доверете се на правилният избор – ние от Метаксакис знаем кое е най-добро за вас.

Покажи още


Хубаво е мебелите, които се използват на открито, да бъдат здрави и по-тежки, отколкото вътрешните.

Когато мебелите са изработени от тънък метал, при силен вятър на открито може да се разместват.

За металните мебели за вътрешна употреба е по-добре да бъдат по-леки, за да се преместват по-лесно.

Мебелите за външна употреба са предвидени да издържат на различни атмосферни влияния. Въпреки това е хубаво, когато не се използват, те да бъдат покривани.

Те са лесни за поддръжка, но не забравяйте след почистване или намокряне от дъжд да ги избърсвате. Избягвайте абразивни почистващи препарати.

Полипропиленът (PP) е често срещана форма на пластмаса с леко тегло и е силно устойчив на химическо разграждане и топлина.

Тези материали са често използвани, защото са доста икономични. Столовете от полипропилен са устойчиви на петна, почистват се лесно и не изискват много поддръжка.

Единственият минус е, че ако заведението ви е във ветровит район, тези столове не са достатъчно тежки.

Алуминият е чудесен и популярен избор, тъй като може да се използва както за вътрешни, така и за външни мебели.

Той е лек, лесен за почистване и може да издържи на различни метеорологични условия.

Освен това е лесно да се съчетае с различни декорации, което го прави икономичен избор, особено ако решите да обновите или промените интериора на вашето заведение на всеки няколко години.

Напоследък се предлагат много разнообразни варианти с различно качество и здравина на метала.

Когато изберете реномиран доставчик на мебели, може да сте спокойни, че ще получите издръжливи и красиви столове.

Нашият екип с радост ще ви помогне да изберете най-подходящият модел за вас.

Често металните столове, изглеждат много неудобни. Разбира се, не можете да сравните метален и пластмасов стол с люлеещ се стол или диван, но има някои съвети как да ги направите по-удобни.

Най-важното нещо е използването на възглавници на облегалката и седалката. За да не се подхлъзнете, когато сядате на тях, използвайте възглавници, които могат да бъдат вързани за стола.