Показани 1 от 15 | 70 (5 Страници)

Висококачествени сгъваеми столове от Метаксакис

Сгъваемите столове, подходящи за външно ползване, или наречени още градински, са възможно най-доброто решение за всеки от вас, който възнамерява да обзавежда градина, балкон или друг вид помещение. На вашето внимание сме селектирали изключително разнообразие, сред което да се потопите и да направите правилния избор.

Качеството на мебелите е едно от най-големите им предимства. В това можете и сами да се убедите, посещавайки изложбената ни зала. Имате реалната привилегия да се докоснете до десетките проекти, изпълнени за наши клиенти. В епицентъра на политиката ни заляга стремежът да ви поднасяме единствено висок клас творения, оправдаващи очакванията ви и задоволяващи дори най-капризните вкусове и предпочитания.

Стифиращи се столове за външно ползване

За направата на разноцветните градински сгъваеми столове се използват предимно едни от най-нашумелите напоследък PVC материали, които са предимно в натуралната гама от цветове. Независимо от това към какъв стил интериор се придържате, то нашите стифиращи се столове са в готовност да го допълнят и подчертаят по брилянтен и съвършен начин.

Екзотичният акцент се осъществява благодарение на ратановите мебели, които са едни от най-популярните градински мебели. С този материал се работи изключително лесно, което позволява направата на разноцветни бижута, красящи приказните ви градини. Не в това се състои единственото предимство на ратана. Той е известен още като един от най-здравите материали, за който не се изискват специални грижи и поддръжка, дори и след дълги години експлоатация. Имате възможността да спестите не малка част от времето си, отделено за почистване.

Останалите екстериорни решения са пластмасовите мебели, алуминиевите мебели и тези, изработени от метал. Всички те са в състояние да придадат онзи екзотичен акцент, на който сме се възхищавали години наред по телевизионни реклами, снимки и брошури.

Всички наши градински мебели отговарят на редицата изисквания за висока издръжливост и атрактивна визия. Неповторимият дизайн, в съчетание с модерните и актуални цветове, ще ви накарат да мечтаете. Доверете се на правилният избор – ние от Метаксакис знаем кое е най-добро за вас.

Покажи още