0 отзива  |  Напишете отзив
Срок на доставка: Около 15 календарни дни
96.00 лв. (без ДДС)
Цена с ДДС: 115.00 лв.

Възможни варианти

Количество:

Спецификации

  • Висококачествен сгъваем стол изработен от солидна стомана.
  • Стол подходящ за външна употреба.
  • Възможност за избор на цвят.
  • Комфортна облегалка с функция "проветряване".

» L: 52 см.
» W: 45 см.
» H: 46/85 см.
» 6,9 кг.

» 5 години гаранция

Металният стол Bistro е чудесен избор за вашия хотел, ресторант или кафене. Макар че е подходящ за използване както на открито, така и в затворени помещения, моделът Bistro подхожда най-добре на места като дворове, градини, тераси или веранди.

Поставен на едно такова място, моделът Bistro ще ви изненада с изключителното си умение да се впише успешно във всяка една обстановка. Функцията проветряване”, която предлага както облегалката, така и седалката на този удобен стол, правят Bistro идеалното решение за горещите летни месеци.

Практичен преди всичко

Моделът Bistro е изключително практичен. Той е изработен от неръждаема стомана, като цялата му конструкция е еднотипна, здрава и устойчива. За направата му са използвани олекотени материали, поради което той тежи едва 6,9 килограма, което е доста малко, особено на фона на това, че е използван метал.

Столът се поддържа и почиства изключително лесно, а производителят дава гаранция от 5 години за качеството на този модел. Това не е изненада, имайки предвид, че моделите на Метаксакис винаги са пример за качество и издръжливост. Стоманената конструкция не е податлива на надрасквания, изкривявания и други подобни повреди.

Особено удобен е столът за съхранение благодарение на това, че може да се сгъва. Тогава той заема съвсем малка, дори незначителна площ. Когато лятото свърши можете много лесно да му намерите място, на което да го съхраните до идването на следващия сезон.

Дизайн според вашите нужди

Тъй като нуждите на всеки са различни, този стол се предлага в 30 различни цвята. От тях можете да се спрете на този цвят, който най-много се доближава до вашите предпочитания и до представите ви за красиво и елегантно.

Изработката на самия стол е съобразена с някои най-общи правила, които със сигурност ще позволят на модела Bistro да се впише в дизайнерския и екстериорен замисъл на вашия бизнес, без значение каква точно е цялостната концепция.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.