0 отзива  |  Напишете отзив
Срок на доставка: Около 15 календарни дни

Възможни варианти

Спецификации

  • Висококачествен сгъваем стол изработен от солидна стомана.
  • Стол подходящ за външна употреба.
  • Възможност за избор на цвят.
  • Комфортна облегалка с функция "проветряване".
» L: 52 см.
» W: 55 см.
» H: 46/85 см.
» 6,9 кг.
» 5 години гаранция

Металният стол Bistro / P е един модел, който предлага решение за заведения, които предлагат места за сядане на открито. Подходящ е също така и за различни търговски обекти, където е предвидено въпросната мебел да стои навън.

Изработен от солидна стомана, този висококачествен стол е издръжлив на най-различни метеорологични условия. Поставен в ресторант или бистро на открито, той може да бъде допълнен от шалте и възглавници, които да внесат мекота към неговата устойчива стоманена конструкция.

Практичен и удобен

Столът е изключително практично решение, тъй като навън обзавеждането лесно започва да дава дефекти и да старее. Тъй като стоманата е много устойчива, столът се предлага с гаранционен срок от 5 години.

На фона на своята изключителна издръжливост, той е направен така, че да донесе максимален комфорт и удобство за вашите гости, които искат да изпият едно питие или да похапнат царски под сянката на някое голямо дърво в градината.

Когато пък решите да го приберете вътре, ще установите колко малко пространство заема. Стоманената конструкция е сгъваема и е предвидена да се свива до незначителна площ. По този начин столът лесно може да се прибере след края на летния сезон когато повече няма да ви бъде нужен на открито.

Теглото на стола е едва 6,9 килограма, дори и като се има предвид това, че е изработен от метал.

Идеален за летните горещини

Макар че столът може да се допълни от възглавници и шалте, повечето хора предпочитат да го ползват по начина, по който се предлага. Всъщност самата изработка е изключително добро решение през летните горещини, тъй като облегалката и седалката предлагат така наречената функция проветряване.

Избор на цвят

Столът Bistro / P се предлага във всякакъв цвят, като поръчката ви зависи единствено от дизайна на мястото, на което смятате да го използвате. Той може да се поръча в 30 различни цвята, което е един наистина много голям избор от най-различни възможности при един и същи модел.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.