0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 15 календарни дни

Възможни варианти

Външно, стол Aitra не е толкова богато украсен и няма сложните елементи, характерни за други модели. Но тук се крие и неговото голямо предимство.

С дизайн и външен вид, който не се натрапва вие може лесно да го поставите на практика във всяко едно помещение, без значение дали е външно или вътрешно.

Да не забравим, че за здравината му си има и повече от логично обяснение. Той е изработен от галванизирана стомана- това дава на стоманата устойчивост на ръжда, която на практика я прави вечна.

Така може да бъдете уверени, че дори и да не сте предвидили да прибирате столовете на закрито, те без никакъв проблем ще устоят на природните сили.

Вие сте тези, които решават,как да изглежда ващият стол, защото можем да ви предложим над 30 възможни цвята, в които да изработим вашата поръчка. Това далеч не е всичко. Боята е устойчива на UV лъчи и можете да бъдете сигурни, че дори и след години цветовете ще бъдат все така ярки, както в деня, в който са пристигнали при вас.

Този стол е удобен, но нека ви обясним защо. Седалката е достатъчно широка, за да осигури комфорта, който очаквате. В допълнение облегалката е от мрежест метал, който ви дава достатъчно проветрение, което ще оцените в дългите летни дни и нощи.

Изберете от тук и се доверете на Метаксакис, за да получите качествените и надеждни мебели за вашия дом или бизнес.Удобната колекция от метални столове Aitra е създадена както за външна, така и за вътрешна успотреба. Идеални за вашата градина, ресторант или бар.


» Висококачествен стол от галванизирана стомана.
» Стол подходящ за външна и вътрешна употреба.
» Възможност за избор на цвят.
» Комфортна облегалка с функция "проветряване".

» Стифиращ се.
» W: 55 см. ; L: 55 см. ; H: 86 см.
» 5.2 кг. - 4бр. - 0.30 м3


» 5 години гаранция

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.