0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 15 календарни дни

Възможни варианти

Невероятна колекция от столове, подходящи за външна и вътрешна употреба.  Препоръчваме закупуването на възглавничка към този модел, за максимално удобство. Ние може да ви предложим богат избор от цветове, за да може да получите перфектият стол. 

Ще обърнем внимание и на дизайна, но може би най-важното в случая в е да акцентираме върху уникалната тройна защита от външни атмосферни влияния. Тя ви дава спокойствието, че сте се сдобили не само с мебел, но и тя е такава, която ще бъде до вас дълги години.

Гаранцията на този модел е 5 години, но ние ви уверяваме, че дори и след това няма да имате никакви оплаквания. Както казахме в този модел в вложена мисъл и тя е била как да се насладите на престоя си на открито, без да се ангажирате прекомерно с прибиране на столовете на закрито.

Сега това не е нужно и нито дъжд, нито слънцето могат да увредят вашата нова придобивка. Боята е повече от дълготрайна и може да разчитате, че ще бъде все така ярка година след година. Просто ще изглежда все едно току-що сте се сдобили с тези столове.

» Висококачествен стоманен стол с тройна (3) защита от атмосферни влияния. .
» Стол подходящ за външна употреба.
» Възможност за избор на цвят.
» Комфортна облегалка с функция "проветряване".
» Стифиращ се.


(WxDxHS/H): 53x57x47/81cm
0,32m3 /2pc 5,1 kg


» 5 години гаранция

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.