0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 15 календарни дни

Възможни варианти

Спецификации

  • Висококачествена галванизирана стоманена рамка с вплетено висококачествено морско въже.
  • Стол подходящ за външна употреба.
  • Възможност за избор на цвят.
  • Комфортна облегалка с функция "проветряване".
  • Стифиращ се.

(WxDxHS/H): 53x57x47/81cm

0,30m3 /2pc 6,7 kg

» 5 години гаранция

Столът спечели приз за дизайн на изложението в Кюлн, Германия SPOGA 2018 Trend Outdoor Furniture

Металният стол Oyster е стилно решение, което би подхождало идеално както за вашия ваканционен дом или вила, така и за нуждите на вашия бизнес. Ако притежавате кафене, бар, ресторант или друго заведение с места на открито, ако развивате хотелиерски бизнес и настанявате гости, това може да се окаже най-доброто решение за вас.

Супер качество на супер цена

Моделът стол Oyster предлага на вас и вашите гости възможността да се възползвате от неговото изключително високо качество на невероятно добра цена. Той е изработен от галванизирана стоманена рамка, а седалката и облегалката са изработени от вплетено висококачествено морско въже.

Въжето може да се поръча в черен или резидав цвят, а металната конструкция на стола е на ваше разположение в 30 различни разцветки. Това позволява да се спрете на тази, която е най-подходяща за вас и за вашия интериор или екстериор.

Традиционно за Метаксакис, високото качество на изработката не е само на думи. То се подплатява с гаранционен срок от 5 години, което доказва високото ниво на изработка на тази практична и удобна мебел.

Изчистен дизайн за всеки двор и градина

Изчистената изработка на металния стол Oyster го прави лесен за адаптиране към дизайна на всеки двор и градина. Неговите форми са изчистени, лишени от каквито и да било излишни и натоварващи елементи.

Естеството на материалите, от които този стол е направен предполагат изключително лесна поддръжка и почистване. Материалът се поддържа изключително лесно в отлично състояние, а металната конструкция няма да се повреди дори и ако се случи да се намокри при внезапен и неочакван дъжд.

Съхранение през зимата

Лекото тегло от едва 6,7 килограма предполага, че тази мебел може лесно да се пренесе на закрито след края на летния туристически сезон. Столовете са също така пригодени да се окомплектоват един върху друг, така че да заемат много по-малко място. Това спестява от пространство за съхранение, което е важно за всеки сезонно ориентиран бизнес.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.