0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 15 календарни дни

Възможни варианти

Спецификации

(WxDxHS/H): 44x51x44/83cm
0,25m3 /2pc 5,2 kg

» 5 години гаранция за външно ползване

» 10 години гаранция за вътрешно ползване

За да създадем успешен хотелиерски и ресторантьорски бизнес най-важното е да създадем в нашите клиенти усещане, за което те да са готови да платят. Важно е да ги накараме да искат да ни посетят отново и отново, а това може да стане единствено ако успеем да пленим сърцата им с усещането за удобство и комфорт.

Особено внимание трябва да се обърне на откритите пространства. Доказано е, че хората са много по-склонни да посещават заведения през лятото, а особеностите на сезона ги карат да сядат на открито, независимо дали през деня или през нощта.

Столове, които са подходящи и за навън

Трудно е да изберете обзавеждане, с което да организирате външното пространство по най-добрия начин. Мебелите трябва да са удобни, но да бъдат и съобразени с особеностите на външната среда.

Сред най-важните елементи са столовете. Те трябва да са комфортни, трябва да създават усещане за стилен дизайн, но трябва да бъдат и съобразени с това, че навън често е влажно, има разлики в температурата, духа вятър, а да не забравяме и ултравиолетовите лъчи.

Освен всичко друго, столовете Roissy ще се впишат идеално в откритото пространство, тъй като тяхната лишена от сложност конструкция ще им помогне да си партнират със заобикалящата среда по един перфектен начин.

Столът Roissy е най-добрият избор

Столовете Roissy са съобразени с всички изисквания за ползване на открито. Тяхната елегантна конструкция е изработена по начин. Който не задържа вода, а мрежестата изработка позволява човек да се чувства комфортно дори и в най-голямата лятна жега, когато мрежестата конструкция няма да спарва човека, който седи на него.

Топ качество на супер цена

Метаксакис както винаги предлага най-високо качество и се подрежда сред най-добрите имена на пазара. Цените, на които се предлагат металните столове Roissy са изключително добри, а качеството им е гарантирано.

Гаранцията на всеки един от столовете е от 5 до 10 години, което се определя съответно от това дали артикулът ще се използва на открито или на закрито.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.